Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton je sranje, hitno ga mjenjati ! Ukinuti entitete i kantone i vratiti ustav Republike Bosne i Hercegovine !
I protjerati ovog kloca Incka iz drzave !
Treba ga ukinuti, slažem se, ali šta ćete vi i Hrvati onda na 26% BIH?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek ide na koncert Dodika za oprostaj.
Gdje je Dodo uopśte ovih dana. nikakve izjave
Ja se obradovah da je Inzkov oprostaj ali nazalost nije.Nije da ja ne zelim da nebude visoki predstavnik vec da bude neko ko dolikuje toj funkciji
SPASITI MULTIKONFESIONALNE SREDINE OD SRBIJANSKIH EKSTREMISTA ( TARIGUZISTA ): Po uzoru na Brčko, formirati distrikt Srebrenica. A nastojati oživotvoriti i distrikt Sjeverni Sandžak od slijedećih šest općina: 1 - NOVI PAZAR, 2 - TUTIN, 3 - SJENICA, 4 - PRIJEPOLJE, 5 - NOVA VAROŠ, 6 - PRIBOJ.
ماورو مظلوم :)
@Taraba Od takve zadruge bi ti i pola muslimana prebjeglo na drugu stranu
- Oproštajni sastanak Inzka i Ban Ki-moona: Referendum u RS-u grubo kršenje Dejtona I????? Šta ćete vi uraditi tim povodom? Samo konstatovati i pustiti kršenje Ustava države? A jest' vam jaka uloga na očuvanju mira u BiH. Idete linijom dozvole za dalje i dalje kršenje? Kakva je vaša uloga u svemu tome? Kao da odobravate? Ili čak navijate?
Realno Inzko je samo odraz Medj.zajednice i sta ona (ne)misli o BiH...svoje ovlasti i on ili bilo koji drugi visoki predstavnik moze iskoristiti samo ako mu gazde dozvole, a njegova sutnja i (ne)rad ti sve govore...ne zanima ih BiH i to je to
Nemoj se vraćati iz New Yorka LEŠINARU !
ahahaha trump pobjedio bošnje probjedile
Inzko ima mogucnost i "sipku" ali je ne koristi, umjesto da ih isiba dok su jos djeca pusta problemu da se rasplamsa.
Šta tužilaštvo više čeka ? DESET U POLA ??
Gdje su sad oni sto pišu SAMO NEKA NE PUCA
Ahahahahahahaha persona non grata in Republic of Srpska.
Inzko pije šljivu kod Boje gašanovića i grohotom se smije...