Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ba novinari sto nikad ne pisete o sranju sa sudijama otkad je dosao Vico ne smijete nista napisati
Od danas gotivim lika
i ovo sve radi livadskog šutanja lopte? u ligi gdje niko nikad nije bio ni u jednom europskom takmicenju, gdje se ni u novu trecerazrednu ligu konferencija niko ne moze plasirati?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta je klix-e imate li muda i znanja da istrazite korumpiranost sudija i nogometnog saveza. Dok god postojala strana koja lopovima pokušava dati prava ovdje nema napretka. Hocete reci da sudija ima pravo uzeti mito a da ne ocekuje posljedice ?? Pa zato je i uzeo mito jer nije ocekivao posljedice . Sto se toga tice lijepi Tito...
i svi sad traze da se uhapse ti "posljedica" a za "uzrok" ne pitaj , hajmo malo i sudije u FUP pa malo OSA telefone , kontakte imovinu , bankovne racune pa da vidimo odakle sudij mecka ?
pa djeces u ovou gheтто zemlji rec bilo sта каd znas dae mafia vodi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sportski rečeno Aner si zabio autogol
Neka govno zapamti za cijeli zivot kad javno djeluje potkupljen. Auto, ocito, nije zaradio na posten nacin pa kako doslo tako i otislo
Je**o li vam Vico sve klixe, seljacic dodje i razj..e.ba sve ne smijete ni vi vise pisnuti o kriminalu
Hej novinaru klixa koji si objavio ovaj text,hebem ti hanumu u shupac
Je li vi opravdavate sto dodikov sestric vico zeljkovic namjesta svaku utakmicu u korist borca? Nema nista od sabura sa stokom
Pazi kako je napisan članak! Čime je to podržao nasilje? Zato što je ukazao na kriminal u NS?! Zato što je ukazao na potkupljivost sudije?! Zato što se Borcu naštimala utakmica?! Zato što u Savezu otvoreno rade protiv Reprezentacije BiH?! Zato što je ukazao da Uprava otvoreno podržava disoluciju države za koju su mnogi izginuli?! Djubrad u Klixu ne prestaju sa ovim člancima! Šta se drugo i može očekivati od vas!
sve po zaslugama
Bravo Anere. Tako treba uz svoj narod. Placenii sa klixa mogu ti ga samo .....
Sto ne pisete kad se velicaju ratni zlocinci u banja luci. Klix rezimski portal
Ne podrzavam nikakvo huliganstvo, pogotovo ne zbig nebitne stvari poput navija ja za klubove. Ali cinjenica je da Dodikovi ljudi rade sve da razhebu drzavu gdje god mogu, i da je ovo namjestanje Borcu jedan od nacina na koji se forsiraju aanti drzavne stvari, a to do terena dolazi preko sudija. Tako da je ovo sasvim ocekivan ishod nakon svega sto se desava pod kontrolom Dodikovog covjeka u savezu.
Doći će kazna i od UEF-e ,Zeljkoviću gdje ćeš ako bog da, ti biti sankcionisan a i ta bagra lopovska uz tebe.
Čovjek ima pravo na mišljenje. .gdje zapelo?
opravdava se svaka nepravda .
Anere CARE
što ne izgori i ON u autu. Anere svaka čast na postu, puna podrška brate