Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd što je šutao penzije, invalidnine... ali na parama je državni grb i ime tj.državna obilježja i on je to šutao, za to treba da odgovara.
i ja sutam, nedavno saberem po djepovima da vidim hoce li biti marka za binga, kad sam vidio 40 fela nabio sam ih nogom...
Pa dobro, nije to nesto spektakularno, covjek je sutirao cjelokupni iznos penzija u pc, sutirao je npr iznos polovine uposlenih da bi pokazao kako ti ljudi jadno zive, sutirao je sistem koji ugnjetava srbe, covjek pokazuje javno da sutira taj prokleti srpski novac koji im je oduzet i da pokaze da mu je stalo do srba i srpstva i srbovanja.
Zasto predjednik kvazi republike srpske ne smjeni ovoga majmuna..obo je nepostovanje prema svakome ko je radio, radi ili ce raditi
Tako je bio jedan sto je palio pare kada senapoje tzv kvazi biznismen. I na kraju propao , nema sad za struje e tako ce i ovaj da zavrsi
"Nešić je šutirao novac građana RS, penzije, invalidnine boraca, dodatke majki višečlanih porodica..." WTF? Zar to nisu bile pare koje je prikupio na vjenčanju ili tako nešto?
Stanivuković je jedina svijetla tačke tzv. republike Šumske.
a Željka i mile svjetlo na kraju tunela.😂😂
@samoBob Po čemu je jedina svijetla tačka? Zato što je oporba i kao takav pljuje po Dodiku? Pa nek mu dadnu vlast, pa ćeš vidjeti kakav će biti.
Ne kara raja Dinanu sto je sirila centnistvo,nego sto se vadila😂