Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeno daj te kokice vise...
Nemoze mi niko nista... nemoze k.. sad ces vidjet kad te budu gsnjali ko Sadama...
zavalio vas mile momački
.....pa pravo u svoj pakas :))))
jebesenjihzabeha
JA MISLIM DA DUDUKOV REZIM NIJE NAPAO GENOCIDNE INSTITUCIJE VEC IH JE SAMO POSVOJIO KO SVOJE
Koliko god oni svi bili "isti" ja u ovoj opoziciji u RS vidim neki vid volje da svrgnu ovu kriminalnu vlast i ubijedjen sam da ce SNSD na narednim izborima izgubiti. Sto su ukrali - ukrali su, samo sto ovo bog otac nece moci vratiti i stetu koju su nanijeli pooraviti. Ista situacija kao SDA. Kradu dok mogu, a kad odu ostavice stetu koju ni nasi praunuci nece biti u stanju popraviti...
BOŠNJACI, HRVATI I SRBI SU BRAĆA I ZATO NE NASJEDAJTE NA FABRIKOVANJE MRŽNJE NEGO NASTUPAJTE SLOŽNO I U MIRU, A OSUDITE ZLOČINE!!!
BOŠNJACI, HRVATI I SRBI SU BRAĆA I ZATO NE NASJEDAJTE NA FABRIKOVANJE MRŽNJE NEGO NASTUPAJTE U SLOŽNO I U MIRU, A OSUDITE ZLOČINE!!!
@Antiteist Sta si napalio na komentar ne brini nismo braca nit cemo biti nedo Bog.
@DANGUBIM Tri brata odabrala tri različita puta, istih prezimena ima i katoličkih i pravoslavnh i muslimanskih. Vjera ne tjera da se ljudi mrze ali vjernici na guranje plasiraju mržnju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li ovo opet balvan revolucija