Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam ratovat neću. Za koga da ratujem, da privatnici mogu još vila i nebodera napraviti a ja da radim od zvizde do zvizde za 700 km e vala neću.
Nevjerovatno je da SDS je postala najbolja i najrealnija stranka u BiH koja se iskljucivo posvecuje realnim pitanjima. Ovo vam kaze Bosnjak.
Ma ni ova opozicija nista nije drugacija od Dodika i njegove politike.,ustvari svi isto pricaju i jedni i drugi i treci.. a narod pati.,prezivljava al ko nas kad smo ovce.
Svak čast na odgovoru! Ovo je prava istina ! Na staklenim nogama su lideri pa udri rat da se zataška sav jad što su ovi nanijeli ☝️
Ima li iko među vama koji palamudite o ratu, da je 92-95 metak opalio !?
a mi ginuli e nema vise toga sada nek oni ratuju
Obe strane pricaju o ratu povremeno, ali ko bi ratovao? Evo ja u proslom ratu nisam htjela nigdje od svojih pa prodjosmo sta smo prosli, a nakon rata borba za prezivljavanjem. Vratise se mnogi iz izbjeglistva, dosli puni para, slobodni od trauma, dobise odmah poslove i postadose cjenjeniji nego mi koji smo bili tu. Ja godinama hocu li imati posla ili necu, svaki ugovor na odredjeno i na kraju odem. Zao mi sto ne odoh davno. Da sam ostala i da pocne rat, odmah bih otisla. Bez razmisljanja.
Ahahaha al ih usmrdi
A Fadil spava na suđenju!
Зар постоји опозиција у сеоском прдеж ентитету?
Ne znam šta Srbi misle o dodiku, mene bake niti je kada vodio, niti ce me gdje voditi.
Mile Ronhil i Bake trezor se dogovaraju kako da uzmu slijedece izbore. Zna se tačno šta su radili u ratu i jedan i drugi. Švercer i Alijim sin, kukavica, spavao u trezoru. Ko je bio u ratu to zna.
Bosnjo bih povjero ovim chetnicima, 80%komentara eto kao mi bih se pomirili. Glupi bosnjo! Chetnici necu vam halalit nikad Srebrenicu, Focu, Gorazde, Sarajevo i ostale gradove ni vama ni svim srbima u rs-u!!!
a novinar KLIXa ,gdje si se ti krio .? Ja sam se krio u rovu na debelom brdu ,i baš me briga gdje bio Bakir ,ja sam se Borio za čast i Bosnu .
Samo još jedan od bezbroj pokušaja da se Bošnjaci izjednače sa separatistima.
Siromah u rat šalje sina, a bogat konja...to je stara narodna iz gabona
Sarovicu, nemate se vi sta bavit bakirom, bavite se sami sobom
Opet SDS udara po Bosnjackom predstavniku.. NIJE TI OVO 92,SAROVICU!