Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce vam Sipine kornjace u skupstinu upasti😂.
Treba dragi Tito da uskrsne i da pobije svu gamad u ovoj drzavi. Uz Marsala Tita!!!
U federaciji sipa moze da radi sta hoce a u rs.u ocitno skoro nista.
opozicija visse nece dobiti ni glasa u rs...
"Vlada RS naredila je MUP-u RS da spriječi svaki ulazak i pretres republičkih i lokalnih institucija RS" Prikriva se kriminal.
ne..priprema se miran razlaz..gotovo je
e moj fantom gluponse..ja ti vec godinu dana govorim ovde da ce Mile da najuri sve zajednicke institucije...pa onda dalje redom.Evo, to se upravo i dogadja a ti kao fol to ne vidis. I dalje buncate o nekakvoj jednoj i jedinoj, hapsenju predsednika Mileta i drugim glupostima.Kuca gori a baba se ceslja.Ako, tako i treba, lakse i brze cemo da zavrsimo posao.Zivela nezavisna srpska i njen predsednik Mile
ovo je sve zbog dodika i njegovog lopovluka u pavlovic banci
Kad odogovori sebi, i nma zašto u policijskom sastavu RS ima srpskih ratnih zločinaca a zanemarljivo malo Bošnjaka i Hrvata ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač ćespoznati zašto ovako postupa SIPA i Tužilaštvo BiH., Ovako se pravi nevješt i veliki pobornik kvazisuradnje sa državnim institucijama BiH.
Ako iko dovede divljake iz isilato ce biti ovi iz ovog pc-a... zivi bili pa vidjeli
Postupili smo u skladu sa zakonom, NEMA nedodirljivih osoba niti institucija - Tužilaštvo BiH
eh sakrili bi vi da vam je javljeno, u tome i jest fazon
Kakvo gubljenje vremena !?
"Pretresi su izvršeni po najvišim profesionalnim standardima, korektno i bez ikakve uporabe sile. Pretresi su završeni a policija i svi djelatnici službi čiji su kapaciteti bili pretresani bili su maksimalno korektni i susretljivi prema djelatnicima SIPA i Tužiilaštva BiH i stavili kapacitete na raspolaganje kako bi se akcija realizirala", poručuju iz Tužilaštva BiH. - See more at: http://m.vijesti.ba/clanak/288968/postupili-smo-u-skladu-sa-zakonom-nema-nedodirljivih-osoba-niti-institucija#sthas
predstava za narod, snijeg pada, hladno, a izbori dolaze...