Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek pojeo 35 kg kiselog kupusa .... 1 poen ide za Bjeljiinuuuuuuu 👍👍👍👍👍👍👍
Od 66 oporavljenih u BiH,50 i nesto je iz RS-a.Da li je to realno?
@Brozni Ako se sjećaš, virus se prvo pojavio u RS, tako da će se tamo prvo početi i oporavljati.
@Brozni prvih 10ak dana virusa u bosni, 90% slucajeva je bilo u RS a u FBiH je kasnije krenulo od Konjica pa do Tuzle. Jos ovo nista nije gotovo, tek je pocelo. Jucer se nisu objavile informacije pa su svi mislili da se smanjuje a danas opet 60+.
Bravo Bijeljina!
Zanimljivo bi bilo znati po cemu znaju da je on nulti pacijent, kod nekih inkubacija traje duze, kod nekoga nema simptoma a zarazen je ......itd ....itd . Vjerovatno zakljucili zato sto su ga testirali medju privim i bio pozitivan PA ONDA JE ON NULTI PACIJENT, smijesno