Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centar će se zvati Vukovi sa Vučjaka ...he he
Oni prihvatili plan, i očekuju da IOM financira izgradnju i osposobljavanje prihvatnog centra !? E narode......
Nekako svi su sebi u BiH umislili da EU mora pomagati i davati pare za migrante. Imas drzavu, imas granicu, stiti je. Ili priznaj da si nesposoban da imas drzavu. Ali nemoj zivjeti u razmisljanju da neko ti mora pomoci, jer ne.mora.
Izmjestanje migranata na lokaciju Vucijak nece proci u EU jer se zna da u blizini te lokacije zive Hrvati...ovo ce jos vise oslabiti bosnjacku poziciju u europi jer ocigledno je na snazi protjeravanje i ono malo Hrvata sto se zadrzalo na tom prostoru..Hrvatska u eu parlamentu sigurno nece na ovu podvalu gledati blagonakolno.
@KraljTvrtko01 žive samo penzioneri ..radno sposobni su u hrvatskoj.
Uspostavljen je Novi zracni koridor Teheran banja luka.tako da bi ubrzo svi raspolozivi kapaciteti u usk mogli biti popunjeni
moglo bi doci i do blokada ceste prema BL gdje bi se ovi turisti mogli trajno smjestiti.
MURKINJO
Kakav ba operativni štab,nismo u partizanima
@Ecolo ilegalci ko u Otpisanima he he
Opet kabadahija mekta mlati praznu slamu... ja veceg seljacine ne vidjeh odavno.
migrante izmjestaju na teritoriju BiH a nasu omladinu i komplet porodice protjeruju u druge zemlje...bravo mafije stranacko uhljebljene...
Jos mi je ostalo 1500 KM od one love sto sam pokrao u ratu .....