Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ti referenduma, fazlagićani ih rastjerali metlom hahahahahahahahaa
Jesu mi dobru terapiju dali, sav sam smiren. Nista me ne moze izbacit iz cipela danas.
Šamar je ništa na šta ste spremi,samo naprijed gospodo zlocinci
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
svaka vam cast da su se svi bogdom ugledali na vas.....
Lako je tudjim k.. gloginje mlatit. I to iz FBIH.
Druže Tito dok je gačana biće i volova.
Puno je petokrakih i kokardi u zemlji ostalo, kada su udarili na KULU FAZLAGIĆA. =U=
Pa naravno da nema incidenata...ko će ih napraviti...Bošnjaci so poznati po merhametu
Plava boja na bijelom platnu šest ljiljana vezenih u zlatu to je naša zastava Bosanska...... Vijori se u RS MasAllah
Begovska je to loza, zna se šta je dostojanstvo.
Ovo mora da je Bake nocas isao u sprovodjenje zakona i ustava.On smije samo u pogranicna mjesta Shumske da zadje tako da moze lahko da naguli ako zatreba.
Džabe ste krečili genocidaši.
Svako od nas ko piše postove snosi dio odgovornosti za stanje u državi i međunacionalne odnose pred svojom savješću i pred Bogom. Pisana riječ je uvijek bila teža od izgovorene, jer se ima vremena korigirati. Svi se trebamo zamisliti nad svojim pisanjem i nad time kome dajemo lajkove. Mislimo na svoju braću i sestre, svoje roditelje i najmilije, na svoje djevojke i našu mladost, koja odlazi vani radi stalnih tenzija bez ekonomske sigurnosti i onda pišimo komentare.
Svaka cast za vlast i instuticje RS koje su pokazale izuzetnu ozbiljnost i organizovanost prilikom organizovanja ovog malo je reci istorijskog dogadjaja. Takodje, treba odati priznanje i Dodiku za veliku odlucnost. I dok je rezultate lako pretpostaviti, ipak treba sacekati zvanicnu objavu, ali i bez obzira na njih ovde se radi o istorijskom danu koji bi veoma lako u buducnosti mogao da postane praznik koji simbolise demokratiju i oslobodjenje fenixa od stare forme. :)
Oni građani, koji ne begenišu dodu, trebali bi povaljati te kutije i pomokrit se na referendumske listiće. Kad već veliki vođa traži mišljenje naroda a neka mu ga i pokažu onda, čega se stide, to svakako nije po zakonu što dodo radi, ne trebaju onda ni oni ne postupaju po "zakonu". Jer dok ste ovce tako će vam i biti. A po kom zakonu će vas osuditi? Eto recite.
Hehehe cuj ti ovih miseva i komentara Jer ljudi u RS imaju malo vise mozga i nisu htjeli da talasaju, brebacili ladno glasacko mjesto na drugu lokaciju,..sasd se misevi qurce Sta je trebalo,...yebati im mater propisno na Fazlagica Kuli? Samo pokazujete da su i drugi referendumi neophodni
Bravo! Lahko je u Sarajevu i Zenici glumiti velikog bosnjaka i mudrovati!
Hajmo djeco razlaz ovdje nema glasanja hahahahaahahah kakvi mangupi RESPECT Fazlagicanima
@Chiwwi reagiraju brzo protiv drugih naroda, ne reagiraju protiv lopova.
1. Na referendum neću izaći. 2. Osim što je moje pravo da izađem/ne izađem, smatram taj događaj antinacionalnim i usmjerenim primarno protiv Srba, a potom i protiv svih ostalih koji žive u BiH i Regionu. Pojasnio sam to proteklih dana/nedelja detaljno. 3. Ubjeđenja sam da svako ko misli dobro svojoj porodici, djeci, sebi, RS, BiH, sopstvenom narodu, ne treba da izađe na referendum i javno sam to već rekao. Isto tako sam ubijeđen da svako ima pravo na izbor, pa treba da odluči prema sopstvenoj savjesti. Uz uslov da se nakon tog izbora ne žali, već podnese njegove posledice. Bez posledica neće proći. I to nemalih. 4. Neću izvještavati (iz minute u minutu) oko referenduma, kao što sam to činio prilikom nekih ranijih događaja. Bilo bi to degutantno, jer bih na taj način sam sebe i ono što pišem demantovao. 5. Izvijestiću jedino ako bude incidentih situacija, ali sam uvjerenja da ih neće biti. 6. Režimu je ovaj događaj od prvorazrednog značaja da bi bila dozvoljena bilo kakva vrsta nasilja. Čak i incidenata. 7. Poznato mi je i da su minimalne šanse da radikalni elementi dejtsvuju nasilno, jer su preduzete velike mjere bezbjednosti na cijeloj teritoriji BiH. I u Regionu. 8. Dignute su mjere bezbjednosti u susjednim zemljama i RS će, tokom referenduma biti, defakto, u fizičkoj izolaciji. Ta vrsta (običnom posmatraču nevidljive) izolacije već je počela. 9. Ta vrsta izolacije biće nastavljena i dalje; U kolikoj mjeri i koliko vidljivo zavisi od toga koliko bolno je Zapad primio Šamar ovdašnjeg Režima. Djeluje mi - vrlo bolno. Djeluje mi i da neće okrenuti drugi obraz. 10. Još manje mi djeluje da će na “kamen” odgovoriti “hljebom”. Osim ako Zapad nije nestao. 11. Referendum je Zadnja Velika Prevara potrošenog, dezorijentisanog i obesmišljenog Režima. Nije im trebalo dozvoliti da je materijalizuju, ali desilo se, jer nije bilo dovoljno hrabrosti, svijesti, političke zrelosti da ih se spriječi u zlom naumu. 12. … 13. Nije istina da iza 25. dolazi samo 26.; Iza 25. dolazi novo veliko političko stradanje Srba. I to će trajati…
"eto ti referenduma, fazlagićani ih rastjerali metlom hahahahahahahahaa" Najjaci komentar ikad hahaha
Masallah lijepe zastave sa ljiljanima u sred RS. Aferim Fazlagicanima