Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto sda-ovci hoce da uhljebe jos kojeg nesposobnog potrcka...
Kad počnu da rade pravi i iskreni policajci a ne oni sto su im idoli kriminalci onda ce možda i nešto da bude sa ovom državom
Predlazem da kupite jos radara, policajci su trosak.
Istjerajte na ulicu da čuvaju građane prvo one što se vucaraju po kancelarijama i unose prekršajne naloge u kompjuter. Radije primite civile referente da rade taj posao a ove što su obučeni da čuvajku građane na ulicu. Ionako imaju dobre plate, beneficirani staž a rade od 8-16. Ako milsite da građani ne znaju šta radite varate se.
Ja ne znam ko je ovdje lud, najvise policajaca po glavi stanovnika u Evropi i daj jos... Ma ja, da se ojačaju politicke masine😏to je to
KS po glavi stanovnika ima 2 puta više policajaca nego Njemačka! Kakav crni nedostatak policajaca - postojeći ne rade kako treba!