Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA ZATO STO SU GLAVNI LOPOVI KOJI SILAZE SA PLANINA -PALE,SOKOLAC I TA SELA OKOLNA..OTAMO DOLAZE OD 96GODINE I KRADU AUTA BILI U ZATVORU PROSLU GODINU.
PU Novi Grad u kombinaciji sa Opštinom ubijaju pješačke zone i trgove dozvoljavajući vozilima saobraćaj ktoz zabrane
Elvis Hodžić se nada da će biti na listi sda, nije ni svjestan da su ga izradili
@ideologija2007 Elvis je moralna gromada ga pojedine, covjek ustane za govornicu i kaze sve sto nas gradjane muci, a imas mlade vijecnike Šehović Muhameda i Omara Himzaniju nisu ustali za govornicu a prosao im mandat od 4 godine, cak koliko vidim slabo i dolaze na sjednice
@ideologija2007 Je li to onaj Šehović Muhamed koji je podnio inicijativu za igralište na Alipašinom Polju pa se ispostavilo da je PREPISAO INICIJATIVU od SDP-a?
Saljic jasmin vodi sjednicu, užas
Pazi samo opstina novi grad je imala 67 ukradeni auta a gdje su ostale opstine i sve to kad skupis zajedno ispadne informacija da svaku noc se ukrede jedno vozilo.Pa ljudi moji to je ozbiljan problem i ne moze mi niko reci da neko iz vlasti ne odaje informacije kriminalcima