Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trosite vrijeme na citanje, nista pametno ni konkretno nije rekao. samo palamuđenje
koliko je forti platila hifa za gradnju u vodozastitnoj zoni
bravo za Muzura, što je skontao konačno gdje lova :) o 1000 nelegalnih objekata ne bih, dok srpska imovina trune
Ovim postupkom je sam sebi pljunuo u lice i pogazio prvi posuzeti korak kojim je ponistio gradjevinske dozvole, te samo dokazao da je razlog ponistavanja stavljanje pod kontrolu investitora u cilju finansiranja stranackih i licnih aktivnosti.
Malo li je kome zapalo kao muzuru, ni vjestina ni obrazovanja, kad padne cuce se do jahorine
Ovdje je glavni problem ko je dozvolio da se napravi tih skoro 1000 objekata na vodozastitnoj zoni, i koliko će ih jos biti uskoro. Hoće li neko odgovarati ili će, a hoće sigurno uslijediti legalizacija isth. Poplavili objekti, voda nije za piće, a zašto?!!
Takva nam je drzava na sve strane. Dozvoljeno davno, bez ikakvog reda i smisla. Sad, 20 godina kasnije, naravno nema sanse da ces uraditi ista osim uzeti pare na legalizaciju.
Vratite korito željeznice kod IUSa i Malaka idioti, zbog toga je Otes potopljen!!! Otešani, ispitajte yo i tužite općinske retarde!!!
tako je sda radila jednom čovjeku da dozvolu,a drugi pet metara pored ne može to je vodozaštitna zona
Boze sacuvaj naroda, u ovoj drzavi je izgleda i najbolje krasti od naroda, cim radis nesto kako treba odmah sta ce on, vako nako ccc, Muzure neka ti je Bog na pomoci sa ovakvim narodom..valjda ti nece ponestati elana.
Kakvo ublazavanje ogranicenja? Voda vec odavno pitka nije, a ovi bi nesto jos ublazavali? Eeee pa zar je stvarno moguce da nikoga ne zanima nista drugo, nesto od opsteg dobra za sve, nego samo sitni sicar? Koja smo pogan od ljudi
Aaa što nemogu ovih mrtvih SDA botova
Aman...a koliko jucer Memica za kojesta optuzivali kad je rijec i cackanju vodozastitne zone. A sad ko fol sve kroz nezavisnu komisiju, koja treba revidirati postojeci elaborat, al' sa aspekta ekonkmskih interesa opcine 😂😂😂😂 Najgore u svemu je sto neko misli da su svi ljudi ovce koje do besvijesti mozes sisati.
konobar i difovci odlucuju o vodozastitnoj zoni i gradnji u njoj.. pijte za svaki slucaj flasiranu vodu
Ovaj će nadmašiti Memića u destrukciji i lažima.
Divi ga sto se zado pred ekranom kao da je u Pentagonu.