Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u BiH je dozvoljeno komentarisanje odluka suda i nazivanje istih sramotnim. I to od strane nakog opštinskog vjeća u kojem svi skupa nemaju škole kao jedan sudija. Da ne pominjem pravdanje zločina zločinom, tipa; oni su ubijali više, a mi manje. Nije suđenje statistici, nego ratnom zločinu
Rasapludosti Pa kad se sud sroza na nivo donosenja politickih,a ne pravnih odluka,sta drugo nego ga osuditi kao takvog. Samo u BiH kreten poput tebe moze ovdje da dodje i kritikuje ljude,naziva ih pogrdnim imenima jednostavno zato sto izraze svoje misljenje.Tvoj populisticki, odnosno staljinisticki pogled na svijet i nije bas nesto. Mislis da si nesto pametan? Vala nisi, prosipas se.
@JazukZaPeshtu. A ti si, pretpostavljam, Sudija, ili si član tog krezavog i polupismenog OV? Hvataj se lizanja SDA goozica, a ne komentariši nešto što ne razumiješ i što ti nije jasno, mater ti seljačku. Upropastili ste ovi zemlju, a sad još se i u sudske odluke petljate
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čini mi se da sve više ličimo na one koji su pravi agresori bili, Srbe i Hrvate? Kad njih osude oni to negiraju a mi odobravamo, kad isti taj sud osudi "naše" mi to opovrgavamo baš kao da smo bili bezgrešni i nije bilo nijednog zličina sa naše strane! Ubistva, mučenja... nemaju ime, prezime a ni naciju, ko je ubio pripadnika druge nacije ili mučio, opljačkao, učinit će isto i svom kad mu se ukaže prilika ili potreba!
ukinuti VSTV jer tamo sjedi BANDA
ukinuti VSTV jer tao sjedi BANDA
u silosu nikoga nisu tukli i maltretirali... nisu bili u živom zidu.. jeli su hranu kao i vojska.. samo su cuvali srbe za razmjenu... dakle nema osnova za hapšenje i osudu.
@Strašni Lav. Osim prisilnog i zadrzavanja bez pristanka zatvorenika, bez suđenja, te organizovanja razmjene bez dobrovoljnog pristanka zatvorenika, te organizovanja logora bez zakonske uredbe? Ostalo je sve kao u Disneylandu.
@Strašni Lav. Osim prisilnog i zadrzavanja bez pristanka zatvorenika, bez suđenja, te organizovanja razmjene bez dobrovoljnog pristanka zatvorenika, te organizovanja logora bez zakonske uredbe? Ostalo je sve kao u Disneylandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj ne serite, nije vas nikad palo na pamet da branite Igman, da deblokirate Sarajevo ili da deblokirate Mostar u “Neretva 93”. Samo ste češali k*ac u Pazariću i u Kasatićima. Pogotovo one budale iz 109 bbr.
Da nas sve osude, nikad vama prismrdit po zlocinima necemo
Necemo vam djecu dirat,mi cemo njih odgojiti kao braca turci pa kad porastu da oni biju srpske neposlusnike:)
Zlocinac nije covjek koji brani svoju domovinu i narod
@SarajevskiStriktno To isto Srbi tvrde za svoje zločince
Mozes ubijati onoga ko je tebe napao, a srbi tvrde nesto apsolutno kontradiktorno, oni prave zrtve od sebe u drzavi u koju su usli sa teskim naoruzanjem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Heroji!
@SarajevskiStriktno Kakvi su vam to heroji koji zlostavljaju ljude u logoru, to su heroji divljaštva
@CrnaIegija e gle ko o tome govori genocidna stoka koji su svoje stare ubijali maljem u glavu....
Ovi što negiraju zločine i sami sudjeluju u zločinu
Pa sta je trebalo da pustimo da nas pobiju,ljudi su opravdano uhapseni jer su posjedovali oruzje, tako da je ova presuda sramna ali vjerovatno je u pitanju politika.
@SenatorBL PA KO JE BIO U TIM GRADOVIMA OD UHAPŠENIH NAORUŽAN I ZBOG TOGA PRIVEDEN. PRIVEDENI SU JER SU "BALIJE". . I VISE IH JE IZ TIH LOGORA MRTVO NEGO ŽIVO IZASLO A U SILOSU NIKO NIJE STRADAO. ZATO NE SERI.
@SenatorBL u prijedoru i vlasenici zlocini pocinjeni... ubijani svi sto nisu srbi... samo takva stoka moze izjednaciti Hadzice i Prijedor ili Vlasenicu...
haje ba ne risete... isti ste svi s takvim ponasanjem...
Sramotno... Zar da budu krivi što su hteli šerijat,Bošnjačku državu,što su se svetili civilima,multietnićari naši.. Srdašca i dušice poturčene u potrazi za iljade godina starim Bošnjačkim pravom na sve. Kojeg su izborili,očito krvavo, na 22,3%..
kmeeeeeeeee
@seIjober02 ne zna se ko vise kmeci u nasoj drzavi, u tome smo velemajstori