Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olaksajte i njima i nama, ubiti da ali na human nacin! Ne moraju da pate, ima i bezbolnih nacina...
puška ,otrov ,staklo....itd
Vi bi politiku da vodite i drzavu da pravite i stalno Srbima prijetite nekakvim 'traktorima' a niste u stanju da se obracunate sa psima lutalicama koji vam djecu jedu po ulicama.
Et sto ti je the chetnik, odmah preuveliča, ne grizu nego pazi Boga ti, JEDU djecu 😂
@WilliamCostigan. Ako mislis da situacija nije dovoljno ozbiljna kada grizu, pricekaj/'merhametuj' jos malo pa ces vidjeti da ce i da JEDU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove udruge za zaštitu pasa lutalica trebaju plaćati ove štete... Toliko tih udruga a ne postoji udruga za spas gladnih ljudi... Mamu vam vašu..