Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Zenico! Sto se to nebi moglo u svim gradovim BiH organizovati??
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
IMALI SKOLE LJUDI, KAKVO CISCENJE BA?!
a to sto zenica dismr od zeljezare, to nista, naravno placenici sute. sad su uzeli da se igraju mesije kad snijeg pada i da dijele cajeve pffff jad i bijeda ljudi ce igladniti od lopatanja a caj i nije bas kalorican
RAHMO, RAHMO - Jabuko :D
Za one sto govore da ovo nisu slike Zenice: ne znam sa kojeg ste brda vi sisli ali onaj ko ne prepoznaje robnu kucu Zenicanku, ko nikad nije cuo za videoteku Casper i ne prepoznaje prodavnicu DM-a u centru grada e taj slabo moze reci da je iz Zenice! ili recimo jednostavno da zbog snijega niste prepoznali navedene ulice :-)
hahahahaha,hajmo bosnjaci,gdje vam je sada merhamet i volja da pomazete jedni drugima,nece bosnjo pedlja da pomjeri dupe samo kuka hehehe
al ne stvarno,ovo nije Zenica...ja živim u Zenici i uopšte ne znam za ove dijelove grada sa slika
STVARNO NE ZNAM KOME LAŽETE VIŠE,OVO UOPŠTE NISU SLIKE IZ ZENICE NEGO IZ DOMOVINE SERBSKIH KOLJAČA KAČAVENDE I KRVOLOKA IZ RAŠKE KOJIMA SE OVOM PRILIKOM NAPUŠIM K___URCA...SIKTER!!!!!ŽIVJELA BIH-A I STARI USTAV BIH-E!!
ovo samo za \"fuj\" poso su nam takvi kao ti na pozicima vlasti - ovoj drzavi ide takooooo dobro. Budalo jedna, sta ti mislis ko ce ovu masu snijega da pocisti? Ko ce da plati i cijim parama? Radnici komunalnih preduzeca? Ma nemoj.... Mozda u Njemackoj, Svicarskoj i Svedskoj.... mi smo blize Kini.... ovu masu od snijega mogu pocistiti samo slozne ruke u dobrobit sviju nas... Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!!! I to je patriotizam!!!
A sta cemo mi od 138 cm snijega??
Nepada snijeg sto je zima vec pada da zivotinje pokazu svoj trag...
hebo te caj ruke me od lopate bole vise
...da je umjesto caja rakija ili kuhano vino...
Na ovim slikama nisam vidio ni jednog od loze Smajlovica da cisti ulice... O.o
@fuj kako si ti glup nije ni cudo sto drzava propada, pa covjece snijeg nas zatrpa!!!