Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj mahale ne mogu da izdrze dudlaci crijeva pa muraju krisom da rade
Umrijeti od VIRUSA ili od GLADI? Po meni je to isto... Umro si.
Otvorite na svakom ducanu prozorce. Ljudi svskako zive u zgradama, koriste iste liftove i diraju iste stvari. Moze svako sjedjeti u svom ducanu i kroz prozorce dodati artikal. Ako nas ne ubije korona onda ce nezaposlenost.
Razumijem ove mjere, ali bi neko trebao odgovoriti kako to da je pravna država žmirila na oba oka kada su prije samo dvadeset dana ilegalni, nezakoniti migranti obavljali privrednu djelatnost trgovine maramicama na raskrsnicama. Čak je i reis pozivao da ne okrećemo glavu od te nelegalne privredne djelatnosti!
hadžilopović
E moj Hadzibajricu, dzaba si renovirao opstinu, cucn'o si ove izbore...nece ti pomoci ovi sto si im dao poslovne prostore za dzaba da lobiraju za tebe kod raje...da ne nabrajam gazde radnji, kafica...znas ti najbolje...ali sta te boli, uzeo si, moze ti biti unucima
gazdama pojedinih kafica samo noge vire iz njegovee guz..
Oni koji su im zabranili rad,da im nadoknade štetu.