Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prijeka potreba gradjana ovog lokaliteta. Neki dan sam slucajno krenuo ovom cestom i nikada gore nesto nisam vidio. Pohvale za opcinu i nadam se da ce sto prije zavrsiti sa radovima.
asfaltirajte Kovače, Bog vam pamet dao vise godinama
A zasto ne bi recimo natjerali izvodace da odrade posao kako treba i budu sanskcionisani za propuste pri izvodenju radova? Ovako samo dobijaju pare da popravljaju nesto za sto su sami krivi. Mislim, njima dobro, sami si prave poso ... gdje jos ima da obicna kisa dize asfalt? Pa imamo ulica koje su stare po 100 godina i drze se kao i prvog dana. Pametnom dosta.
Ne znam dokle ovako više. Valjda nekad u ovoj državi u fotelje zasjedne neko ko će tendere raspisati tako da ona kompanija koja prođe na tenderu bude odgovorna za održavanje tih istih cesta koje radi u nekom razumnom (valjda postoje podaci koliko bi trebalo cesta da traje, bez da propadne za dva mjeseca što je kod nas slučaj ili sa prvim jačim kišama) vremenskom periodu i da za održavanje istog odgovara. Ne uradiš posao kako treba, pa snosi posljedice za to.
a ovo do sada sto je placeno i kome? to cemo zaboraviti?
A onda će prva islamska opština nu EU izdvokjiti nakon izbora još 250 000 za sanaciju sanacija, i to će biti godišnji zadatak ko FERHADIJA !
Žalosno je to sve.. gledam na Bistriku rupa 3 godine propada, urušava se oni samo stave asfalt i odu.. i kada se opet uruši oni opet isto... glavna saobracajnica u glavnom gradu u samom centru grada koji se bazira na turizam mi nemamo 100 metara bez 2 rupe...
opet ce levati dovest neke kvazi majstore koji ce uraditi los posao za malo para a sebi ce ostatak love u dzep strpati kao sto to obicno rade lopine ...