Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prozor-Rama ima daleko najveci budzet po stanovniku ne samo u BiH nego i sire...
@meho1bosna od cega, od kladionica? Inace zasto uhapsise onu trojicu sto su odradili kladionice u Vakufu?
@meho1bosna Bez kriminala i apartheid ucjene i unovcavanja veta HDZ-a gdje ucjenjuju Bosnjake, zapadna Hercegovina bi bila siromasna vukojebina i to toliko siromasna da bi ih drugi krajevi BiH morali dotirati sadakom kao sto su i 50 godina za vrijeme RBIH. Krajevi gdje su katolicki Srbi vecina plate ukupno 6% ukupno placenog poreza u BiH, genocidna tvorevina 21%, a od 73% plate Bosnjani iz FBiH. Sarajevo i USK plate vise poreza BiH nego genocid i udruzeni zlocinacki poduhvat zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci samo Hercegovina daje stipendije.. Sto je i logicno standard je za 1/3 veci.. Mozda cak i vise.
Jest aha, il ce biti prije da nemaju kome dati, sad izadji u Prozor vise ces cuka sresti nego omladine...
Standard 1/3 veci??? 😆😆😆😕
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sad ce kafa završe otići vani da rade a Bosna uložila u njih.. Samo studentski kredit umjesto stipendije i riješen problem. Pa bujrum
Gdje zive jadnici nemaju gdje to potrošiti
Bravo Ramljaci.
Jesu se I pretrgli
U Travniku imaju najbolje uslove, daju studentima diplome umjesto poticaja, maksimalna ušteda za Općinu
Ovo je odlicno i zaista prelijepa inicijativa ali ne zavrsava se karijera na skolovanju, gdje se zaposljavaju nakon tog trosenja budzetskog novca? znam dosta osoba iz Prozor-Rame koji rade u inostranstvu i bjeze iz te sredine.
Možeš na prste jedne ruke nabrojati studente iz ovog grada duhova, navećer ne možeš sresti nikoga poslije 22:00. Osim pasa lutalica ;) Hvala SDA i 90-tki što nas rastjeraše po Njemačkoj.
zaboravio je reci da rama ima proracun najveci po glavi stanovnika u bih zbog ephzhb. stipendije su sramotno niske. grad se prazni. ovo je naruceni p.r. tekst
Hepokovci se uevropljavaju, svojima pucaju plate i do dvije tisuće a kad treba bosnju zaposlit njemu 650 kapak
Gdje je ovo
U hercegovini se traze radnici kao suho zlato..pogotovo gdje zive hrvati jer ih je dosta otislo. A plate su i vise nego dobre..recimo u Bingu u sirokom minimalac je 800KM..
@roleks to je javna tajna..naclenik sirokog rekao mozete otvoriti bingo pod uslovom da je min. plata 800 KM..
Velika Kladuša vec 3-4 godine daje po 2000 KM svim redovnim studentima