Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta zna seljacina o kulturnoj bastini kad je i dio na vrelu Bosne prodao arapima
@Kurtuba Ne zivi se ni od prodaje zemlje drugima, osim ako nisi u maloj grupici ljudi.
@iskrenBosnjak Jeli to Mile placa da po citav dan sjedis i sve iste komentare pises. Imas li ti familju ba izadji malo zabavi se. Prodje ti zivot ispred monitora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa dobro više? Šta radi to tužilaštvo. Ovaj čovjek već toliko ima kriminalnih radnji lako dokazivih da je za hapsane spreman istog momenta.
Bolje da fabrike grade
Al zato ih birate vec 25 godina uzastopno☝🏽☝🏽nemojte se zaliti kako ovo,kako ono kad ste dobili sto ste trazili...tisina..mnogi ne kontaju da je ta prelijepa zemlja vec odavno prodana i prepustena na tiho izumiranje,tj.robovlasnistvo i samoupravu ali ne onu sto je kod Tita bila nego onu..SVE U MOJ DZEP😉
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo uopste nije za cudjenje kad se zna da je bogacenje u ratu i posle rata nastalo na tudjoj nevolji ,krvi,mrtvima itd...Tom trasom i dalje gaze svi pa i gradjevinski lobiji i gazt ce sve dok imaju interese.Njima nista nije sveto a plodno tlo im je bosansko geto.
Čovjeće, gradi se na SAMOM izvorištu BAčevo. Klix i bilo koji ne smije da postavi sliku i da pita koji nam se ARap sere u vodu ?? Pomoć kako je firma Duljević nerzadvona od AL Shidjija ko ovaj od BAkira valjda je jasno čije je.
Nacija devastacija. Ne treba nam kulturno nasljedje - daj nam pare i zlato i da se vozamo dzabe i da jedemo o drzavnom trosku.
I Bingo petkom.
Da su ovako razmisljali u LA ili Cikagu, danas bi to bile selendre. Eto ne treba nista praviti ni graditi, ko je jamio jamio. Kapak. Sarajevo do Cvile.
memic kriminalac primitivni nek tibra gradi koliko su ti dalu bit ce njihov dok je ziv...fuj
ako nas i 5% zna po cemu je ovo nalaziste poznato, prvi cu protestovati ako dodje do gradnje na ovom mnestu.razmisljanje nacelnika je proizvod naseg mentaliteta i neobrazovanosti. nismo svijesni vrijednosti nase historije, pola nije bilo nikad u muzeju koji je godinama lezao zatvoren. i sada se dusebriznici javljaju da spase oranicu ispod koje se nalazi nesto staro hiljadama godina, a za muzej nismo prstom mrdnuli. a sve zbog novinskog clanka, a ne zbog svijesti o vaznosti kulturne bastine.
Bosanci mnogo toga ne znaju, likovi kao što je Memić trude se da tako i ostane. Na kraju ne može ti biti žao nečega što ne znaš da si imao. Ali će generacije kasnije nazivati ove današnje primitivnim i glupim jer su propustili priliku da iskoriste arheologiju u svrhu bogaćenja kulture, a bogami i materijalno. Ko ne konta, hajd' za Memićem.
Kad vec godinama pishate po narodu nije nikakvo cudo sto ste krenuli i po kultuno-historijskom naslijedju.
za SDA povijest počinje 1992. Njima i njihovoj djeci nikad bolje nije bilo. Stranci ih čuvaju, kradu koliko hoće, idila. Njima ne paše nikakva promjena.
al bake samo u lovu vjeruje hebo nalaziste koce se peglat I kopat beton beton samo beto beton nama treba
Malo pretjerujete, treba poznavati situaciju na terenu pa onda komentarisati. Opcina Ilidza ima potrebu za izgradnjom a ograniceni su zbog blizine aerodroma u jednom dijelu, vodozastitne zone u drugom dijelu i sada evo i zbog arheoloskih iskopina u trecem dijelu. Ako je potrebno vrsiti neka istrazivanja neka se jednom i to desi i zavrsi, da se opcina ima gdije izgradjivati. Sa svim tim ogranicenjima, izgleda da bi jedina opcija za izgradnju bila tamo negdije u Rakovici....?
@lijepi huso ! Pa bujrum Huso, Igman te zove, jesili vec gore...?
samo vi lupetajte u prazno, Mema ce to napraviti, do sada je pokazao da ne grebe zivu silu, ubjedljivo dobio izbore, a NAŠ je čoek, niko mu to ne moze i ne zeli zabraniti, pa nismo nemačka il švecka.živili!
kao I svaki veci grad se siri..tako I Sarajevo. I normalno da se trazi metar vise. a onaj papak sto ima kucu na slika 2..ko veli napravice zgrade isped moje kuce I pokvarise meni zelenu povrsinu I pogled itd.. e moj papak normalno kao najveci I glavni grad u bih ..ce se jos siriti I naseljavati.
McCloud tako je i treba da se siri, ali treba i sacuvati i parkove i zelene povrsine, kao i kulturno-istorijsko blago
Al da ljudi tolerisu ovaj kriminal.. nevjerojatno Umjesto da mu ulete u zgradu i metlom ga istjeraju ko miša
Ovog jazavca će teško dovesti pred sud.
Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
što bi reko rambo amadeus u svojoj pjesmi " da se ja pitam ja bi betoniro travu "