Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuplja vol. 23
@Sarayevac Stadion Kosevo zasluzuje da se modernizuje i opremi na vrhunskom nivou.To je jedini drzavni stadion i treba da bude ponos za sve nas.Prave veliku gresku i ljudi iz grada i kantona i ministarstava sto se ne uloze sredstva za obnovu Koseva kao sto se to radi i za Grbavicu.Mislim da je to veci problem.Nacelnik Ajnadzic i Opcina Centar su preko 1mil dali,mislim da je to sasvim dovoljno,neka i drugi odrijese kesu a ne samo napadaju,blate i kude!
@Sarayevac Naravno da se i trebaju ukljuciti i drugi i visi nivoi vlasti u ovu pricu.Opcina Centar nije i ne treba sama na svojim plecima da nosi ovoliki teret.Dovoljna je cinjenica da se naknada nije naplacivala za koristenje,da je Opcina finansirala mnoge stvari na modernizaciji stadiona,sada i druge cekamo na djelu.Ne samo Grbavica,da za oboje!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Od 1995.g. do 2018.g., osim Opcine, jedino Ministarstvo kulture i sporta KS izdvojilo 500.000KM. Dobro ikako stadion jos uvijek postoji.
Ne moze Opcina sama rijesiti ovaj problem, niti je u njenoj nadleznosti da sve sama rijesava. Sramotno je da se do sada niko nije ukljucio, niti je, osim Opcine, ikoga briga sto glavni grad nema stadion koji ispunjava uvijete za izgradnje tekmi.
Iskreno se nadam da ce se svi oglasiti na pozive i iznaci mogucnost finansiranja i pomoci za modernizaciju stadiona Kosevo.Zasluzili su ti gradani.
Na svaki segment se podjednako treba misliti i u njega ulagati.Ne mozete dizati Grbavicu,trpati silne novce tamo a nista ne uraditi za Kosevo.Ne ide!
Svi zudimo da dobijemo stadion vrijedan svake pohvale.Iskreno se nadam da ce to biti ubrzo
Ako se to realizuje kako je planirano, to ce biti fantasticno i za grad, navijace i sve one koji na bilo koji nacin imaju dodira sa stadionom 'Kosevo'
Potrebno je urediti i dotjerati stadion i dovesti ga do savrsenstva.Zajedno mozemo sve to
Konacno da i mi dobijemo stadion koji se moze mjeriti sa stadionima sirom svijeta 🔝
Kosevo vapi za modernizacijom i pod hitno se svi trebaju ukljuciti sa svim raspolozivim sredstvima da nam osposobe stadion
Uz vise ruku je sve moguce od pojedinca tesko mozemo ocekivati da se iznade rjesenje ma koliko se dali u sve to jer pomoc je ovdje neophodna
Nadam se da ce se smoci dovoljno snage da se svi upletu ui upuste u proces i postupak modernizacije naseg giganta.Taj stadion pripada svima nama i zarad svih nas ucinite da bude jedan kvalitetan i iznadprosjecno opremljen teren
Navijaci,simpatizeri kluba,postovaoci,uzivaoci fudbala bi se zasigurno okupili takode oko ove ideje i podrske za stadion Kosevo.Mi to mozemo i hocemo
Jedino kada se svi uhvate za isti problem moze se ocekivati njegovo rjesenje.Svi po malo je dovoljno za sanaciju,modernizaciju i dovodenje ovog stadiona do kvalitetnog zdanja
Na poboljsanju infrastrukture stadiona radi samo opcina,drugi bi se trebali vise potruditi i pomoci u modernizaciji.Grad zasluzuje moderan stadion.
Modernizacija stadiona je u interesu svih nas,tako da treba zajednickim radom i udruzenim sredstvima ovaj projekat privesti kraju.