Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno cete im pomoci petobankom
...stara feudalna. otmeš kmetu sve, pa kad mu bacis oglodane koske, on bude sretan. i zove te dobrim i plemenitim.
Manipulisanje sa najugrozenijom populacijom. Dovezu ih autobusima na livadu i podjele grah. Svoju djecu u najelitnije ski centre.
ovi penzioneri nas i koce glasaju za sda ko ludi prave zatupljene komunjare, samo nek im je penzije a za omladinu koga briga
Ne seri !
Hoćeli iko podnijeti protiv SDA krivičnu prijavu, ovo je naš novac za 200 000 je Novi grad oštetio i Rumenko Efendić glede peMzionera, posebno je teško ovo Koldžino jer je zahvaljujuć peMzionerima došao na vlast na izborima pa im ostatak novca za krivično djelo izborne prevare ISPLAĆUJE NAKON ! Moš mislit koja se lova vrti u BAKIROVOJ opštini koja vrijedio ko 10 drugih opština ??? BAR DESET PUTA VEĆA, minimum dva miliončića KM ! Plus arapska Ilidža itd.
Zašto bi neko podnio krivičnu prijavu kada je urađeno sve po zakonu ? Na javnom zboru u mjesnoj zajednici niko se nije protivio odluci da se izdvoji 215.000 KM. Što nisi došao na javni zbor i protivio se tome ?