Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ukloni tablu, a zgrada koja nema dozvolu za gradnju, može tu ostati bez ikakvih problema... Pored toga, neko bi trebao odgovarati i za isticanje netačnih navoda i falsifikovanje br. dozvole... E Bosno moja...
@DokleVishe Koldzo im namignuo da nastave radove. Inspektori izadju i utvrde stanje na terenu, ali se radovi i dalje nastavljaju. Cujem da je u toj zgradi cak i jedna drzavna institucija smještena. Lopovluk pod zastitom drzave.
Neki se bas boje zakona 😖
Stambeno poslovni prostor je moj. Babo mi sredio da imam boracko udruzenje pa sam nekih milioncica usteko pa reko haj da se ne pokvare da ih ulozim negdje nek ima gdje narod stanovati . Ja to zbog naseg naroda ne zbog sebe.
Varalice na svakom mjestu