Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo...svaka čast. Šta reći na pojedine komentare tipa "sigurno su svi iz SDA". Kako možete biti tako glupi pa koga će zaposliti ako ne članove SDA, da neće možda SDP-ovce. Jesu li to SDP-ovci zaposlili nekog SDA-ovca, ma hajte ljudi ne budite đubrad...
ma gdje su zaposleni, pusti statistiku, spisak gdje si otvorio fabriku i zaposlio ih
Semire, neka te Bog pomogne u tvom nastojanju, trudu, radu, disciplini koju si uveo u zgradi općine i rezultatima koji su fantastični. Samo naprijed i ne obraćaj pažnju zbog ovih drskih koji mrze sebe do podne - od podne cio svijet. Takvih je uvijek bilo i bit će ih, oni nisu mjera NIČEGA. Ti si naćelnik Novog Grada još tri mandata, za to vrijeme pripremi bar tri čovjeka koji mogu nastaviti gdje ti staneš. Neka te Bog čuva i neka te pomogne na svakom mjestu. Sve dobronamjerne pozivam da gledaju u rezultate (djela), špekulacije i mržnju da ignorišu i preziru. Dosta nam je podjela! Naš je uspjeh u jedinstvu, a razjedinjenost može samo NAMA štetiti. Ovi koji se ubacuju na klix tj. ovi koji mrze Bosnu, koji su je palili i napadali tokom agresije, znajte da vas ovdje prepoznajemo i ne možete ubacivati među Bošnjake nikakve podjele. To vam je providno i deplasirano. Hvala!
ma svaka cast al su se pretrgli
Saberite broj zaposlenih i nezaposlenih u 2013 i 2014 godini. Narod lagano odlazi. Napušta brod koji tone. Ova radna mjesta su butici i raznorazne kafane. Privreda više i ne postoji.
Ovog Buljakovca supcica nemogu nikako. Na faci mu vidis da je onaj hinjas i gnjido i to laze cim oci otvori.....MRSSSSS smradu retardirani
ajd sad jutarnja doza mrznje, pljuvanja, medjustranackih prepucavanja i istresanja frustracija
Daj boze da bude tako
u opstini od skoro 200.000 stanovnika... da se ubijes.
bauk kruži bih bauk budžetlija
...evo je, prigodna :) https://www.youtube.com/watch?v=UXKx10jNuac