Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Semire doktora jer ste im ti i tvoja SDA ogadili i BiH i Sarajevo i zovot u ovoj zemlji! Nema jer ih profesori koji su studirali po 11godina prave?? Danas Memic kritikuje ViK ? ok nije problem kritikuj ali zasto sada kada ViK otkriva lopove a nije prije dok je bio pod SDA ? da nema on prste u medu ?
@Kattana Zasto Opcina Novi Grad ne rjesava imovinsko pravne odnose Južne longitudinale da se moze napraviti i rasteretiti grad ? To moze da radi i treba a bavi se sta radi Vlada KS !
Efendic koji je pod plastom patriotizma i SDA u suradnji sa drugim SDAOVCIMA zaustavio izgradnju transvezale jer su dopustili SDA firmama da grade tamo gdje nisu smjeli...nek si ti Cesiru dovuko autoput do pred firmu i zaustavio daljnu izgradnju....beri glasove socijalno ugrozenih gradjanja polaganjem kanalizacije i asfalta i rasprodajom najbolji lokacija u gradu SDA HDZ krimosima....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cinjenica je da u ovom domu zdravlja ima viska vozila i viska bespotrebnog nemedicinskog osoblja..a to sto su SDA arhitekte unistile prilaz ovome domu zdravlja o tome treba da se bavi nadlezni sudovi...od 2014 godine oni renoviraju ovaj dom zdravlja jer su nastelili HDZ da imaju vlastitu kotlovnicu u sred SARAJEVA i stele prilaz na glavnu soabracajnicu...
I ovo je previše ...sad imaju defibrilatori na svakom ćošku da se raja sama liječi elektrošokovima .
Katastrofa! Vlada Dole!
Bice rumeni doktora kad tebe nogiramo.
jadni stanovnici općine Novi Grad, još dugo će ih rumenko, huso kamerman, žuti hubijar i ini lopovi držat kao taoce radi glasova seljadije sa desne strane Miljacke.
Ovi uposljavaju kao novo osoblje, a stalno zaposleni njih nekolicina uci jezik i sprema se za odlazak, tako da ce opet biti na istom. Ljudi nece da dozvole da njihova djeca trpe teror drzave i zive u strahu.
A eto nije bilo problema prije godinu sve vam kriva sestorka u ovih pola godine, ma sramota
Općino Novi Grad bolje vam je pogledajte na šta vam liči Trg Solidarnosti, najbliži Trg zgradi Opštine!! Napušteni kiosci, vozila tutnjaju kroz pješačku zonu... Sramota
Izvin'te na propitivanju, al' ko je zapošljavanje zdravstvenih radnika stavio u isti koš sa kancelarijskim kadrom? Ko je u Domove zdravlja navaljao više administracije nego ljekara i sestara? Da nije možda SDA gluho bilo?!
Samo tri stranacka uhljeba bila na raspolaganju, ostali vec njemacki naucili
Zasto Opcina Novi Grad ne rjesava imovinsko pravne odnose Južne longitudinale da se moze napraviti i rasteretiti grad ? To moze da radi i treba a bavi se sta radi Vlada KS !
reče pogan iz sdooooo, pogani tišina imali ste šansu, niste je iskoristili, ustvari iskoristili je za lično bogaćenje preko leđa naroda, boraca, invalida, civilnih invalida i kojih sve ne ugroženih kategorija. Zato ššššššššššš bjednici ne vjerujem vam da golom guzicom na vrelu peć sjedete.
Sda na vlasti 30 godina, napravila sistem na koji se danas zali.
HAHAH Rumeni se busa. Oni iz SDA već imali 5 kandidata a ovi otvorili samo 3 radna mjesta. Sramota.