Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tačno da je najbitnije ko je Hrvatski član. Najbitnije je ko i kakav čovjek predstavlja BiH, Bosance i Bošnjake. Mirsad Hadžikadić je dokazan u stvaranju institucija i svom patriotizmu. #novaBiH
MOGO SAM VAM JA OPLODIT ŽENE ZA DŽABA
Izbor: Hadžikadić. #MH2018
Ljudi koji glasaju za Mirsada Hadžikadića, glasaju ne samo za njega kao daleko najboljeg i najkompetentnijeg kandidata, nego za nadu u ovoj državi.
Nacelnik Efendic ima osjecaja za sve kategorije drustva .....
Za ovu opcinu i nacelnika samo se vezu pozitivne price
Gradjani opstine Novi Grad Sarajevo finansirali od svojih poreza, a ne opstina to su gradjanske pare, a svaka cast onima koji su to predlozili.