Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, u nekim dijelovima grada saobracajnice nisu osvjetljene.. pola grada navece tama proguta ko iz horora...
Super, jos ceste da se osvijetle kako treba...
gledaj koliko slobodnih mjesta na parkingu, kod mene se auto na auto parkira......ccccc..... :(
sve je ovo super al mi nemojte prodavat pricu o poboljsanju sigurnosti
Pišem ti kao da te poznajem, čitaš me kao da me voliš.Laka ti noć daleka blizino.
Gdje se sad fatat ?:(
ozeni se pa fataj. Islam zabranuje blud 🤣🤣🤣
Kako sad da zaspem, od tolikog osvijetljenja?
Ne valja kad je mrak, strah me kaze proci, ne valja kad je osvjetljeno, ne mogu kaze da spavam... ugodite nam da budemo zadovoljni al i nezadovoljni...
@Only SA Zaluzine rjesavaju problem...
Ebo te tito, tek sad!!!!
Podrzavam, nadam se da ce nova rasvjeta obeshrabriti potencijalne kriminalce. Samo, ne mora nuzno da svijetli kao Dubai 😄, parkinzi su u svijetu nesto diskretnije osvjetljeni.
@TheGirlfromIpanema Postoji nesto sto se zove standard ili Evropska norma (cak je i kod nas prevedena i usvojena u istom tekstu). Parkinzi su osvijetljeni po standardu, a ceste nisu. Nema tu nikakve diskrecije.
Gdje god je SDA tu je svjetlost. Bravo Efendicu.
Fukodromi na haparatima :-(((
Ovo je bila vijest poslije Drugog svjetskog rata, kada su rasvjetni stubovi počeli više da se koriste. Danas teško da ovo može biti vijest sem u nekim selima.