Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semir Efendic je Trn u Oku Izdajnicima iz Trojke covjek koji vise radi nego zajedno svi ostali Nacelnici u Sarajevu ! Covjek samo sto je napravio SRC Safet Zajko treba da dozivotno bude nacelnik a ne ko neki stave dvije tri klackalice tobogan i asflatira igraliste i kaze Sportski Rekreativni Centar
Sve ok ali ovoliko slika alipašina a ovo se gradi na dobrinji, šega
Kvalitetan načelnik, dosta toga uradio u svom mandatu od centra Safet Zajko, bazena itd.. Ovi što pišu da su budžetske pare, da nisu njegove je tačno naravno. Ali imate bivše načelnike za koje niko i ne zna, jer nisu ništa napravili, a gdje su pare? Sretno Efendicu, uz Irfana Čengića najbolji političari u Ks
Ovaj samo pere pare od naroda,prvo otme igralište za parking a onda gradi novo igralište i tako u krug
Ovaj samo pere pare od naroda,prvo otme igralište za parking a onda gradi novo igralište i tako u krug
Zašto objavljuje ovu izgradnju,ako to ne radi vlastitim parama.Izgradnja će se finansirati iz budžeta za 2023 god.kojeg pune građani,pa i ovi koji će koristiti igralište.Ove lične promocije preko narodnih para treba zakonom.Meni ovo govori samo o ličnom promovisanju preko thdzih leđa.
Kad se otvaraju pumpe na vodozaštitinim zonama,i peru pare nosonoja je među najaktivnijim načelnicima.Vidi se da je zanat ispekao u SDA centrali skupa sa konjakovićem,čamparom,koldžom itd,
Gledaj osmjeha kod rumenog i firme Dinalsa. Ako se neko ne sjeća Dinalsa je ona firma koja je napravila onaj famozni kiosk na čaršiji za 250.000 KM
Bolje da je napravio gay park
Ovaj načelnik samo zna graditi dječja igrališta oko zgrada i kružne tokove. Mene je dječje igralište ispod prozora natjeralo da se selim iz tog dijela grada.
Samo si trebao Prozore promjeniti ;)
Ako te nerviraju djeca na igralistu vrijeme je da posjetis jednu lijepu ustanovu zvanu Jagomir :)
Uskoro i dotični u ćuzi. Cijelo Sarajevo zna da je koristio aplikaciju Sky....Glumi šerifa po opštini sa Husom Ćesirom...Nije mu palo na pamet da iz moralni razloga da ostavku nakon što je usmrtio starog dedu u saobraćaju. Pravi mali miš bez savjesti.
Hebo ti Vojvoda Vojin Mater
Nažalost, ali to i jeste tvoj domet. Otvaranje parkinga, dječijih igrališta, propalih tržnica. Zaista si imao mogućnost, a sjećam se i želju da mijenjaš stanje u državi. Ali okovi i snimci te drže i ne daju iskorak.
Tako je Semire ne odvajaj se od poslova oko klupica,tobogana,klackaliica i parkova.Sve drugo je za tebe tesko gradivo.Za koalicije treba imati sluha i obraza,a ti si ljude izvarao.
konacno
Svaka čast za najboljeg nacelnika u državi