Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
150 000KM za Opcinu od 150 000 stanovnika i svi klicu, a Hubijar kupi kiosk od 250 000KM i niko nista, Skaka se hvali zicarom koju smo dobili kao sadaku .....joj sto me Boze kazni da sa ovim moronima zivim
@kimog a sto smo svi mi godinama placali porez po 3 000KM ili 4 000KM a dobijali mal ne reko sta zauzvrat to nikome nista, idi Tibri bolje napravi skole pored onog urbicida sto si dopustio
@kimog Tito svima stanove besplatno dao i opet vam nije valjo , ne nego daj nacionaliste
Katastrofa cuj samo 3% !!!??? Tu vasu pomoc vrijedan mkad covjek u Austriji ili Njemackoj zaradi za 2 tjedna Tuga jer nekad kod T I T A se to dobivalo na godine radnog staza pa jos ako su supruznici uposleni u istoj tvrtki zavisno od obrazbe to su glat rjesavali za 5 - 10 godina i imali su jamstvo o stalnom uposlenju.Danas Konzum ili Bingo ne kupuju ni radnu uniformu kako treba a kamo li dom ili kucu.
Daju li šta ako stan tržim u Njemačkoj ?
Bakir-Prdež-Jugend (Efendic,Skaka,Bukvic..) samo tviteraju,fejsbukaju,klanjaju i uhljeb balijke ganjaju !!!
Kao i sve pozitivno nađe se placeni moron da kudi sve sto valja
"Mlade osobe." Zar toga još ima u BIH?
Vjerovatno u dogovoru sa odedjenim bankama u kojima je kamata za 3% veca nego u ostalim...nema djabe ni u stare babe
Pusti tu suplju ,pa to 3 % kamate roditelji ove omladine izdvajaju redovno godinama .Sad vi fol da pripazite 5 godina, a ostalih 20 godina kamatanje po usima.Mangupi napravite koju zgradu po dodjelite stan ko sto je nekad bilo,a imate mladih bracnih parova jako petspektivnih,ali jok daj ti kamata.
@Enduro07 samo da je guzovače i džanalesku. Komunizam naučio na državne firme, bespltna ljetovanja i stanove pa sad prpa kad treba da se plati. Realno kamate jesu previsoke, to ne branim. Albda je kako j.bat se a da ne udhe bilo bi super.
A starima, tuki!
Puno suplje price...ogledalo opstine NOVI GRAD su Alipasino, Mojmilo, Dobrinja. Ni marke nema ulaganja u ovim naseljima. Gde SDAovci grade ili su im firme gradi se sve sto ne treba, nelegalni objekti sdaovxi izgradili na trasi sutoputa, benzinske tamo gde nikad ne bi trebale biti.
efendic je najposteniji politicar i on treba novu stranku osnovat nije on za ovih kriminalaca,semire svaka cast samo nemoj da ti uvale stranacku mladez
ponovo neka petljanija poganih SDA bandita