Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce više novca izdvajati za pozitivne stvari, a manje sebi trpati u džep, kakva bi ovo država bila...
Svaka cast! Opcina novi Grad je prica za sebe. U moru negativnih vijesti i stvari u ovoj drzavi, ova opcina ima svoj sistem i pricu, konstantan napredak iz godine u godinu.
Sad će Sebija zatrudnit i uzet 100k :D.
Veliki RESPECT za ovo, Sarajevo pozdravlja vas Bošnjakinja. ❤❤❤
Sarajevske Pycke su bolje od Tuzlanskih, Bihackih,Mostarskih, (Mislim da Pycke u BL imaju neko primanje) Hvala svima koji su doprinjeli da Sarajevske pyce budu vaznije od drugih.
opaaa dva minusa.. vas dvoje mislite da su Sarajevske vaznije!?? OK :)
Ovakve stvari su unistile zapad i motivisale žene da djecu rađaju u nestabilnim i fininsijski nerješenim vezama.Bolje povećajte plate vrijednim i pametnim ljudima kako bi oni imali bolje odgojili svoju djecu u boljim uvjetima.
uvesti nacionalne penzije min 600 km za majke koje imaju cetvero i vise djece to je politika kojom se natalitet dize a ne sa 50 km i doplatkom od 36 km uz to naravno ako nemas primanja veca od 100 km po osobi.
Plata radnika je opterecena 70% na sve te fondove, i sve se placa! Ima sad zene da se otkinu ima da polude sa tih 50KM.
Fino