Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendic dugo vremena primjer kako treba da se radi na vlasti.
Svaka cast Efendicu.Tako se brine o svojim građanima.
Zanimljivo, svi uplacuju 1080 KM, znaci ni 1000 KM niti 1100 KM, bas 1080. Firme uplacuju 1080 KM za Bozic ili Novu godinu i onda im narod pljesce.. Lijepo je to ali tu smrdi nesto 🤔
Bravo Općino, sve što Fadil dotakne pretvori se u pepeo
Ukidanjem kantona stedimo sest milijardi marakaa
Srpska akademija nauka i umetnosti smatra se obaveznom da u ovom sudbonosnom trenutku saopšti svoja viñenja društvenog stanja sa ubeñenjem da time doprinosi traženju izlaza iz sadašnjih nedaća. Priroda ovog dokumenta, meñutim, ne dozvoljava udaljavanje od ključnih pitanja jugoslovenske stvarnosti. U ta pitanja se, na žalost, mora svrstati, neodreñen i novijim zbivanjima silno aktualizovan težak položaj srpskog naroda.