Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci kod nas ima samo 9 heroja oslobodilackog rata zna li neko koji su to ljudi, sem safeta zajke
@bosnischeeinspritz hvala druze na informaciji ali mislim da u ovoj drzavi uz svu cast gore nabrojanim ljudima trebalo bi da bude jos nekih imena koja su doprinjela oslobodjenju ove drzave. ne znam ko je sastavljao listu ovih heroja ali ima tu nekih imena koja su se provukla samo na osnovu politickog utjecaja
ja koliko vidim, ovo je jubilej pod pokroviteljstvom i dirigentskom palicom Huse Cesira i kompanije SDA kriminalaca😬😬😬
Aferim Muderrise, zaslužio si da ti SDA da priznanje, nema šta! Toliko si posla uradio naročito sad pred izbore - slao si poruke da oni kojima se ne sviđa kako SDA vlada trebaju ići van zemlje, pozivao si da se glasa za SDA preko Viber grupa (plivanje na Termama) itd. :)
Uspjesno koordiniraju sa 40 miliona narodnog novca i trpaju ga u mikroprojekte okolo brda sarajevskog novog grada..i naravno pogoduju hrvatu iz kiseljaka da gradi gdje pozeli i mikro gazdama iz stranke SDA.
Napravite novu fasadu na vasoj zgradi brate mili.
Realno, najbolji načelnik i najbolja općina u BiH!
Po cemu je najbolja.. po gradjevniskim dozvolama tamo gdje zgradan ikad ne bi smjela da bude ili benizinska pumpa i legalizaciji nelegelano izgrajdenih objekata...
jos da se rijesi ono gazenje covjeka bice jos bolji. ali ne sudi se svakome isto. nekoga osude nekome se zataska