Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je ovo prvi put u BiH da se bilo kakav iznos porodiljama dijeli na nivou općine na mjesečnoj osnovi i opet to lezihljebovići/kruhovići popljuvaju!
Gora je drustvena anomalija da nezaposleni omladinci nemaju nikakvu naknadu , odrastaju kao zapostavljena i nepotrebna bica , ubijeni u pojam od strane drzave i roditelja.
Kad pogledas ,,omladince,, kako zive da pobjegnu iz skole na kafu, kako da prepisu kontrolni i kako da se provuku...sta ocekujes za njih u buducnosti. 5% djece mozda uci....ostali se provlace...
samo rađajte...djeca su najbolja bića :))
@Kolatteral zaboravila sam napisati u granicama normale i u skladu sa mogucnostima ;)
@Kolatteral #imasemozesealjosjerano ;)
nadam se da će botovi opstine centar podržati kolegu njihovog gospodara lijepim komentarima
idiote ovo ce svako normalan podrzati jest da je malo ali 50 KM mjesecno moze koliko toliko pomoci
dva pakla pelena svaki mjesec na račun poreskih obveznika za kupovanje glasova i dodatne 4 godine vladavine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast efendiću samo promijeni natpis na zgradi u OPŠTINA a ne "Općina"