Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prođe sve, bit će neke nove vijesti i izvinjenja.
i da hoce ne mogu zaboraviti datum vjencanja hahahah
Profesionalno "bibičem" i predvodim svadbene kolone. U cijenu će biti uračunato i mahanje papi kroz prozor auta. Poigrat' u kolu i plakanje se posebno plaća. Zainteresovane stranke neka ostave tačan datum vjenčanja i polaznu tačku u komentarima ispod.
Imam ja tim eksperata romske nacionalnosti za to, ali vidim da si fin dečko pa ću ti nać' kakvu funkciju. Šta kažeš na dekorater automobilskih stakala (vezanje mašnica, lijepljenje trakica i ikebana)? Vidiš li se u tome? :))))))))
Vidi malog što je potencijal. Može, sviđa mi se ideja. Ako tako nastaviš daleko ćeš dogurat' :)
pa nek ih sve taj dan Padre vjenča :)