Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ljudi! Svojim postupcima pokazujete brigu ne samo o stanovnistvu opcine za koju ste nadlezni, nego i za sve stanovnike divnog nam grada! Puno je srce svakome kad ovo procita, samo nastavite!
@AlenJusaMan12 Sa ovim motociklima ce da se ustedi vrijeme koje je potrebno da se dode do unesrecenog i prije ce mu biti pomoc na raspolaganju,pogotovo u vrijeme Sarajevskih spica.U tim trenucima sekunde zivot znace i to valjda svi znamo i svima nam je jasno.Prema tome ovo je odlican projekat i ja ga podrzavam maksimalno.Sutra i meni moze zatrebati brza reakcija i pomoc.
@AlenJusaMan12 Super ideja za nabavku ova dva motocikla.Nadam se da ce se i drugi po uzoru na Opcinu Centar osvrnuti da pomognu hitnoj pomoci koja nam moze zatrebati u svakom trenutku.Vrlo je bitno da nam kao takva bude opremljena na najvisem standardu i da posjeduje sve potrebne alate i instrumente.U slucaju potrebe za pomoci,vrijeme igra najvazniju ulogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Divna vijest za ovaj dan!Sigurno ce gradjanima mnogo znaciti,jer u najvecoj spici motocikli mogu prolaziti!Samo naprijed s ulaganjem,zdravlje i zivot nam najvise znace!
Bravo!!! Drago mi je kad procitam da institucije medjusobno suradjuju i pomazu, sto je nazalost, rijetkost.
Ajnadžić ima najjače botove, što jes', jes'.
Sve pohvale za podršku i podizanje kvalitete zdravstvenog sistema u ovoj Općini
Jedna pozitivna stvar u našem zdravstvu, zaista sve pohvale Općini za ovaj projekat i suradnju sa zavodom za hitnu pomoć što će realizirati ovaj projekat koji je od velike koristi za grad i građane
Zaista se treba vise ulagati u zdravstveni sistem, ovo treba da bude primjer svim ostalima kako se sve može kad se hoce.
Podrska koju pruza opcina za zdravstvo, obrazovanje, mlade, sport kulturu zaista je za svaku pohvalu. Vjerujem da ce ovi motocikli biti od velike pomoci za pruzanje sto beze prve pomoci, a isto tako vjerujem da ce opcina nastaviti sa dobrim radom i projektima.
Prve minute pruzanja pomoci neizmjerno su vazne u spasavanju zivota,drago mi je da se kroz moderniji sistem hitne pomoci povecava i kvalitet zdravstvenih usluga.Bravo za ovakve projekte i opcinu centar koja uvijek misli na svoje gradjane.
Podizanje standarda hitne medicinske pomoci na ovaj nacin svakako da treba pohvaliti,motocikli ce smanjiti vrijeme cekanja na intervenciju i uciniti hitnu pomoc funkcionalnijom.
Itekako znacajno za gradjane,svi hitni slucajevi ce biti na vrijeme zbrinuti sto i jeste kljuc uspjesne intervencije.
Podrzavanje zdravstvene zastite od strane jedne lokalne zajednice je pozitivan primjer, ali mora biti obaveza svih drugih drzavnih institucija.
Jako kvalitetno rjesenje u pruzanju hitne medicinske pomoci,pogotovo u vrijeme saobracajnih guzvi ce se olaksati i ubrzati dolazak ekipe do pacijenta.
Sigurno da ce se sa ovim prevoznim sredstvima povecati ucinkovitost medicinskih timova i sto je najvaznije doprinijeti spasavanju zivota kroz pravovremenu hitnu medicinsku pomoc.Opcini svaka cast!
Minute i sekunde nekada život znače, a ovi motocikli će omogućiti da do pacijenata hitna pomoć dolazi mnogo brže.Velika je vrijednost ovog projekta.Samo tako nastavite.Bravo Općina Centar.
Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo postao je prvi u državi Bosni i Hercegovini koji ima uspostavljenu jedinicu hitne pomoći na motociklima.Toliko je divno čitati ovo.Ponosna na ovaj grad i naravno Općinu Centar.
Odličan projekat.Sve pohvale idu za rad Općine Centar.Bravo.