Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD KOJIH PARA LAŽNI ĐENERALE?? OD ONIH ŠTO PLAĆAŠ BOTOVE IZ KANCELARIJE 205.?
@BOSNJACKlpreporod, čim o ovome nazovi projektu govori Ajnadžićev penzioner i cuger Resić od toga nema ništa. Ovo je u startu-piši propalo.
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
Sve jasno: http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=42632
E ovo je bas dobra vijest, ovim ce se projektom zaista rasteretiti saobracaj
Zajednickim snagama i naporima sigurno ce se izvojevati i postici veliki rezultati u rekordnom vremenu jer ce biti udruzene dvije opcine sto puno obecava
Samo da ne bude usporavanja planirane dinanike radova zbog imovinsko pravnih odnosa koji u svakom poslu odugovlace zavrsetak poslova.
Dinamiziran projekat koji plijeni veliku paznju i odgovornost, te je za ocekivati da se ubrza njegova realizacija.
Znacajna transverzala koja predstavlja veliki korak unaprijed, ali i veliki posao.
Saobracajna infrastruktura je jako losa, drago mi je vidjeti da se u posljednje vrijeme ulaze i radi na poboljsanju iste
Realizacija ovog projekta ce znacajno uticati na smanjenje guzvi u Sarajevu
Veoma vazan projekat za cijeli grad
Projekat je super stvar. Svakako da treba poboljsati saobracajnu povezanost u gradu, raditi na smanjenju intenziteta saobracaja.
Samo naprijed, u citavom gradi Sarajevu raditi na poboljsanju saobracajne insfrastrukture. Nadam se da ce projekat uskoro dati rezultate.
Na saobracajnoj infrastrukturi treba non stop raditi. Ako sagledamo da je ovo glavni grad BiH, a saobracajnice nisu bas u sjajnom stanju, guzve u saobracaju su neizbjezne onda je ovo zaista dobar projekat i nesto na cemu treba raditi u kontinuitetu.
Realizacija ovog projekta ce uveliko smanjiti saobracajne guzve.
Ovim ce se rijesiti problemi u saobracaju, velike guzve pogotovo u vrsnim satima,jutarnjim i poslijepodnevnim.
Jako potrebna cesta, vjerujem da ce rijesiti problem guzvi, bar jednim dijelom..