Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje bi je inače i gradio? Na Koševskom potoku? Hahah
https://www.klix.ba/vijesti/bih/iz-udruzenja-hidro-energija-zaprepasteni-smo-djelovanjem-aktivista/210623038 ZDA zlotvori i njihovi oportunisti su se UDRUZILI.Sada imaju ' glavu ' ..lakse cemo ih sve pronaci...Mic po Mic, SVE MHE unistiti....Poljine 2014-2021.Tik Tak...Tik Tak...
Uzmi terapijju
Kakav jeftini populizam. Fuj
Logicno da se nece graditi u opcini centar jer nema gdje niti ko zeli, a to da se nesto "nece graditi" u opcini centar je postalo normalno. Da sam investitor zadnju opcinu u kojoj bi nesto gradio je opcina centar, blokada komunjarske eko mafije na svakom cosku.
dajte ba ovu vijest na naslovnicu, vjerujem da bi bio show u komentarima.
I ovakav lik bio pojedincima uzor prije koji mjesec, obicni ublehas
sta zna Geđo sta je cokolada jede papir baca cokoladu....anex 7 i čisto Sarajevo
Svaka čast! Nema hidroelektrana na Koševskom potoku dok je Mandić živ! 😂😂😂😂😂
HAHAHAH :)))) Mic po Mic...sa svih strana utuci hobotnicu! Majku im njihovu! i ove sto su izgradili RUKAMA GOLIM CUPAMO!
https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw......CUPACEMO RUKAMA SVE MHE! Mic po Mic.2014-2021.
😅😅😅😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako bi se sprijecile ove vrucine u gradu,i dovoljna kolicina vode, vlada KS je odlucila napraviti Tibra2 naselje na Koševu na mjestu gdje je trebao biti park. Namjera je posjeći 100+ odraslih stabala,koja stvaraju ove vrucine, i zagadjuju zrak, i napraviti 17.500m2 stambenog prostora bez parkinga, i prikljuciti sve te stanove na postojecu infrastrukturu: struja, voda ,kanalizacija…?!?! http://www.centar.ba/upload/documents/Tenderi/javnipozivi/Oglaa2.pdf
Mogli su se obavezati da neće graditi baznu stanicu na Marsu.