Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto prije do realizacije i rjesavanja jednog od glavnog problema grad. Samo naprijed
Ovo bi moglo biti itekako korisna stvar koja ce urediti ovaj dio i puno bolje iskoristiti raspolozivi prostor... Nadam se da ce sw investitori javiti i sto brze krenuti u realizaciju
Ovom dijelu grada, odnosno strogom centru treba ovakvo nesto stto ce rijesiti problem prenatrpanosti parkiranih automobila, a i onih koji nemaju gdje svoje vozilo u ovom dijelu. Podrzavam ideju i nadam se da ce biti uspjesno realizovana.
Za vozace bi ovo bilo idealno,obzirom da je problem parkiranja u gradu postao uobicajen,ali bi se oslobodilo i dosta povrsina za pjesake,omogucilo njihovo nesmetano kretanje.
Koliko ovaj grad ima vozila,da se na svakom cosku prave podzemne garaze bilo bi malo!Raduje me da je u planu realizacija ovakvog projekta koji ce svim gradjanima znaciti,i olaksati svakodnevne muke s parkinzima!
Ovo je poziv koji je od velikog znacaja za nas grad,i sve gradjane koji najbolje znaju koliki su problem parking mjesta u centru grada.Nadam se da ce se investitori odazvati u sto vecem broji,jer su podzemne garaze najidealnije rjesenje za ovaj problem!
Mislim da su podzemne garaze odlicna ideja,pogotovo jer se gornja povrsina moze pretvoriti u pjesacku zonu,osim sto se smanjuje broj automobila u mirovanju.
Nadam se da ce se pronaci ozbiljan investitor,mnogi evropski gradovi problem parkiranja rjesavaju podzemnim garazama koje stvaraju i mogucnost povecanja pjesackog prostora.
Podzemne garaze su najbolji nacin rjesavanja saobracaja u mirovanju,sigurno da ce njihova izgradnja u centru grada imati visestruke prednosti i ukloniti automobile sa javnih povrsina.
Odlicno da se i ovaj uvijek aktuelni problem nastoji rijesiti,s obzirom na to da je sve veci broj vozila i da su vec postojeci parkinzi pretrpani.
Podzemne garaze su jedino rijesenje za centar grada i nadam se da ce uskoro poceti realizacija ovog projekta, ona u Strom Gradu je odlicna i Opcina Centar treba sto prije poceti ovu lokaciji
Vjerujem da bi izgradnja samo jedne ovakve garaze rijesila veoma znacajan problem na podrucju Opcine Centar,sa nedostatkom parking mjesta.Nije se sistemski radilo i nije se sistemski problem rjesavao i zbog ne postojanja adekvatne lokacije za ovakvo nesto,nije se imalo volje,nije se znalo raditi.Cekao se nacelnik Ajnadzic da sve kocnice otkoci i konacno da dovede investitore i uradi vrhunske projekte za sve nas gradane.Eh zbog toga ga cijenim i podrzavam-jer radi za dobrobit svih nas
Sigurno ce se za ovakve ideje prijaviti i investitori.Podzemne garaze i garaze opcenito su mjesta od kojih se novci brzo vracaju,nema tu nekih ogromnih ulaganja,evo i zemljiste ce se dobiti povoljno.Tako da u konacnici,nije moglo bolje i mi gradani jedva cekamo nova parking mjesta za sve nase ljubimce
Projekti i investicije koje su namijenjene za sve nas i svima nama.Odlican posao bi se tu uradio sa izgradnjom podzemnih garaza i goruci problem bi se u barem jednoj mjeri rijesio.Iskreno se nadam da ce se investitori prijaviti i da ce sto prije,za sve nas,da otpocne proces izgradnje ovakvih parkinga
Bas me raduju ovakve vijesti.Istrazi se goruci problem,sve se radi u interesu da se taj problem rijesi i evo za krajnji rezultat imate ovakve stvari i vijesti.Jedva cekam da se investitori jave i da otpocne proces izgradnje podzrmnih garaza.Centru nam bas nedostaju i fale