Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno je spomenik trebao da se napravi,to je obraz naših političara
Ovo je domet nove vlasti.Vrati se Ajnadzicu
lopta i flaša obavezno, ostalo nije bitno, po tome je bio poznat
Zasluzio je Mirza to naravno, ali u doba ogromne krize i milion ostalih problema mislim da nije vrijeme za Mandića za skupljanje jeftinih poena sa ovim. Previse je bitnijoh stvari koje ce unaprijediti zivot gradjana od spomenika i naziva ulica.
Valjda kad se prioriteti malo srede, onda se moze pricati o spomenicima. Ako je moglo bez tog spomenika ovolike godine nakon sto je Mirza umro, moze se sacekati jos 1-2.
Problem je u kadrovima koji ne samo da nisu obrazovani, nego nemaju ideja, nisu mastovati. Park velikana Sarajeva, park velikana Bosne i Hercegovine i onda tu smjestiti spomenike i pored interaktivno na vise jezika njihov opis. Tvrtko, Kulin Ban, Gradascevic, Mad Dizdar, Mehmed Selimovic, Ivo Andric, Mirza Delibasic, Kemal Monteno, Davorin Popovic, Dzemal Bijedic, Branko i Hamdija itd itd itd. Napraviti dva velika parka u tu svrhu. Ali grebi ga, to je posao gradonacelnika, ne mene.
Ideja je za pozdraviti, ali NEMOJTE da dozvolite onakve "nakarade" koje ni promil običnih građana ne razumije, kao pred FIS.om. Ono je za plakati, Svaki put kada prođem poed "onog išaranog stakla" naježim se od muke.
Ni meni nije nesto taj somenik ali mi je najgora njegova velicina. Onolisni spomenici za onakve dvije licnosti je stvarno tuga.
Ovi samo oko spomenika i ulica. Svasta.
gledam ove sportiste izgledaju u godinama super baš,ovaj se ubijao od alkohola sa davorinom, fgr momcina branio državu
zato je sin bio malo klošar, pa ga uhapsiše