Koliko su načelnici ispunili obećanja
320
Općina Centar na prvom mjestu, slijede Modriča, Vogošća...
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražimo da nam načelnik općine Vogošća Edin Smajić objasni svoju ulogu u sumnjivoj privatizaciji poslovnog prostora u kojem se nalazi slastičarna Park u Vogošći!
Svaka cast nacelniku Becirevicu. to je pravi nacelnik
BAŠ SAD, DA NAROD ZNA, KAKVA JE STVARNA „SNAGA“ BiH http://www.sbbbh.ba/vijesti/izbori2012/4723-bas-sad-da-narod-zna-kakva-je-stvarna-snaga-bih
Ako je trenutni načelnik Vogošće Edin Smajić od 218 obećanja ispunio 48 posto to znači da on ne može dobiti glasove većine građana jer je izgubio povjerenje. Svugdje u svijetu i u svim sferama života pozitivna opcija je ona koja prelazi 50 posto. Ovdje se radi o 2 posto manje a to znači da on nezadovoljava minimum minimuma!
Najbolji kandidat za načelnika općine Vogošća je ubjedljivo Tarik Curić i to je već svima jasno! VOGOŠĆA GLASA ZA TARIKA www.tarikcuric.info Savez za bolju budućnost Bosne i Hercegovine
PREDIZBORNA KAMPANJA SE ZAHUKTALA, PA NAM I OVDE GOVORE ZA KOGA GLASATI. SVI GLASAJU KAKO ŽELE I TAKO TREBA I DA BUDE. NAČELNIK SMAJIĆ JE SAMO 2 GODINE NA FUNKCIJI A MNOGI SU 4 PA SU MNOGO MANJE UČINILI ZA GRAĐANE.
Asim Sarajlić - vitez Republike Srpske http://www.mojevijesti.ba/novost/135228/Asim-Sarajlic-vitez-Republike-Srpske
ZLATNE KAŠIKE NAJTEŽE GODINE U SVOJOJ VJERI I NA SVOJOJ ZEMLJI NAROD ZNA SNAGA BIH Građani izađite na izbore u inat ovim primitivcima. Glasajte za bilo koga samo da SDA ne pobijedi.
NEPOTIZAM I KORUPCIJA S T O P!!!! http://depo.ba/hronika/becirevic-svotom-od-sto-maraka-kupuje-clanove-birackih-odbora
što se ovaj Tarik bruka hahaha Ama da hoće više taj 7. 10. :D
Edin Smajić je klasični demagog i to vrlo elokventan. Kad ga slušaš rekao bi ovaj zna i može sve. On samo radi za sebe i za uzak krug SDA članova kojima. Edin Smajić > slastičarna Park u Vogošći, Muhamed Kozadra > stambeno poslovni objekat u najstrožijem centru Vogošće (poslovni prostor iznajmio Raiffeisen banci), Asim Sarajlić > u sve i jednoj zgradi koju su gradili Murai Komerc, Unimo-HM i Drvopromet ima po jedan stan? Je li to ta SDA za koju vi pričate da će BAŠ SAD na izborima 7. oktobra osvojiti glasove građana Vogošće?! Da nije sramotno bilo bi žalosno!
Najbolji kandidat za načelnika općine Vogošća je ubjedljivo Tarik Curić i to je već svima jasno! VOGOŠĆA GLASA ZA TARIKA www.tarikcuric.info Savez za bolju budućnost Bosne i Hercegovine
da je edin smajic bio nacalnik cetir godine kao ostali nacalnici medju nabrojanim onda bi on ispunio sva svoja obecanja.
7. OKTOBRA građani Vogošće će odabrati najboljeg....i to ćete svi imati priliku vidjeti! Jedini pravi načelnik od ponuđenih kandidata je Edin Smajić! Samo sjedite i gledajte preliminarne rezultate Vogošćani......... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
KAKAV TARIK CURIĆ....TAJ NEMA POJMA O POLITICI, MA O ŽIVOTU UOPĆE....ZALUTAO JE TOTALNO. NE ZNA NI BEKNUTI BEZ ČITANJA I GLEDANJA U PAPIRE ISPRED SEBE NA DEBATAMA. ELOKVENCIJA ISPOD SVAKOG NIVOA. 7. OKTOBRA ĆE SVI VIDJETI KOLIKO ĆE OVAJ TARIK CURIĆ OSVOJITI GLASOVA PA ĆE MU ONI BITI DOKAZ DA BJEŽI I NE BRUKA SE VIŠE!
Kakva obećanja? Šta je to načelnik Edin Smajić iz Vogošće ispunio??? Sad pred izbore se digli rade ulice,staze itd... A upravu su sebi je kupio najelitniji kafić u Vogošći CAFFE PARK u samom centru za 30.000 KM e to jeste napredovanje za takve nam načelnike! Pa dokle više ovih iz SDA da se bugate a narod da čeka posao i bolje sutra! GLASAJTE ZA PROMJENE!!!
Biti stanovnik Opcine Centar na celu sa nacelnikom Becirevicem, NEPROCJENJIVO. Hvala nacelnice i do slijedeceg mandata ako Bog da...