Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSovac general zvani 10% se vec ogradio
Lijepo ovo izgleda tako da nema potrebe za prepucavanje i sprecavanje realizacije potrebnih i svima korisnih projekata.
Ovdje nije cilj komentarisati načelnika, ili te tzv "njegove ljude", nego projekat. Šta me briga ko predlaže, usvaja ili ne usvaja, ako mislim da je nešto dobro naravno da ću podržati. A čim vi navodite imena, jasno je gdje ste. Podrška za ovakav prijedlog, Hastahana će biti duplo bolja nego što je sad.
Stvarno se pocinjem nervirati koliko aktivisti Nase stranke vrijedjaju inteligenciju nas gradjana. Ukoliko pogledamo naslovnu sliku clanka jasno nam je da ovdje nije rijec o parku i da se radi o asvaltnoj plohi prosaranoj pokojim busenom trave. Nadalje, ukoliko pogledamo iducu sliku usvojenog regulacionog plana jasno nam je da je lokalna zajednica itekako vodila racuna o ozelenjavanju i da je u mnogome povecala zelenu povrsinu.
Ne daj narode da vam uniste ovaj park i pretvore u beton. Narod zajwdno moze ovo sprijeciti i unistiti snove kriminalcima u vlasti.
Nemojte spinovati, ne zavaravajte narod..ne vrijedaj inteligenciju gradjana, dovoljno je samo da pogledaju sliku na clanku sadasnjeg stanja i odmah ce vidjeti da lokalna zajednica ne vara ljude pricama kao ti i tebi slicni.
Ako je nekome stanje kakvo trenutno imaju na Hastahani zadovoljavajuce i uredu onda nema govora da se radi o zdravim mozgovima
Opcina idealne stvari radi.Srediti grad to nam je svima jako vazno,nadamo se
Nijedan nacelnik ne slusa ovoliko i ne uvazava svoje vijecnike i misljenja.Zapitajte se sta ste imali prije samo par godina?!!Alkohol je tada godio a?
Dajte kakvo su drugi centri gradova i kakve sve atrakcije nude.Otidite malo izvan Sarajeva pa ce vam stvari jasnije biti.Ovo treba podrzati i nadam se sto skorijoj gradnji
Svacija zelja je ovdje bila saslusana i ukalkulisana.Nema sanse da je ovo lose rjesenje.Lose je samo za onoga koji mozga nema!
Ovi vijecnici danas kazu jedno sutra se i ne sjecaju sta su rekli i za sta su glasali.Hocete li neku povisicu naknada izgleda da ste zaglupili?
Parking mjesta podzemne garaze i ostali sadrzaji naravno da su nam svima potrebni.Velika podrska za ovo
Evo i dokaza da ce biti zelene povrsine, to sve govori regulacioni plan.
Hastahana je prostor u centru grada koji nam je sada ruglo i cime se bas i ne mozemo pohvaliti sad.Ovo ce dotjerati,urediti i srediti stanje u konacnici i to nam je valjda svima cilj
E ako sada nije jasno dezurnim pljuvacima sta ce biti,kako ce biti i sta je planirano onda se stvarno zapitajte u kome je problem
Hastahana ovakva u kakvom je stanju trenutno nikome nista dobro ne moze donijeti.Danju pokoje dijete se moze vidjeti a nocu narkomani,igle i alkohol