Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tako znaci vehabije finansiraju
12.500? Lijep bajramluk nema sta.
To je samo za obiljezavanje praznika ,a cini mi se da je bio podatak o ca 3 mil svake godine koja se daje zajednicama.
Verskim zajednicama 25 000 km a cukama 100 000 km ,haha.Koliko za javnu kuhinju?
samo jos jednom da se onima koji kazu da se vjerske zajednice SAME finansiraju pomenem gospođe mame. moje pare im daju haram im svaka para bila!! trpate im na vec ogromne kamare a niste u stanju makar jednom djetetu platit lijecenje u inostranstvu BANDO BALIJSKA!!!
Opcina Centar stvarno brine za sve segmente drustvenog zivota,nadam se da ce se ovako nastaviti i da ce se drugi segmenti ispratiti.
mrš placenice
Od tih para su se mogla 3 pripravnika s biroa skinut' al nema veze, nek nama Bog pomogne..kriminalac do kriminalca!! Fuj!
Opcina Centar za primjer svim drugim Opcinama!!!
A muzej ?