Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravitelji=mafija =cistacica dobije 400km za ribanje haustora jednom sedmicno a gazda od tog haustora naplati 3_4milje mjesecno a nista ne uradi..ali zato Oki i slicni prave zgrade od nasih para i naravno zakonski je da mi placamo (ne)odrzavanje..sve super!
Necu nek se stoka lomi na ledu
A ŠTA ONDA RADE BUDŽETSKI UHLJEBI I ŠTABOVI CIVILNE ZAŠTITE??? GLADE JA.CA I ČEKAJU APANAŽU IZ BUDŽETA. NEK’ SDA-KOSOVAC I LOPOV AJNADŽIĆ UMJESTO ŠTO SE SLIKA IZNAD RUPE UZME MALO LOPATU U RUKE! ☝️
Kad izdajete gradjevinsku dozvolu tad te pare ne djelite sa stanarima zgrada vec ih stavite sebi u dzep kroz plate...