Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno neke male stvari koje puno znace i djeci a i roditeljima
Lijepo je procitati da i u ovom teskom vremenu skole imaju potrebnu podrsku,da se ulaze u obrazovanje i rjesavaju problemi sa kojima se ove ustanove susrecu.Svaka cast Opcini Centar,jer ne zaboravlja svoje gradjane.
Jos jedan divan gest Opcine koja redovno doprinosi unapredjenju odgojno-obrazovnog procesa i stvara bolje uslove skolovanja,za roditelje je ovo veliko olaksanje obzirom na trenutnu situaciju.
Davno je vec receno da se pravi junaci u nevolji poznaju.Takav vam je i sad slucaj.Opcina Centar je uvijek i u svim slucajevima bila uz svoje gradane pogotovo kada je ovakvo pitanje posrijedi.Naisli smo na jedan veliki zid sto se tice tih produzenih boravaka,a mi roditelji jednostavno znamo koliko su nam potrebni i nama i nasoj djeci.Djeca dodatno borave u zasticenim sredinama,uce i druze se,mi smo posveceni svojim obavezama-bolje ne moze.Hvala na ovome
Divno je vidjeti da postoje ovakve lokalne zajednice koje jako birnu o svim svojim stanovnicima i onim najmladim i onim najstarijim.Nasa djeca su nase blago.Nisu nase skole krive jer je sada ovakva losa i nepovoljna finansijska situacija ishodovana koronavirusom.Opcina Centar je-IAKO NIJE MORALA,podrzala sve skole na svom podrucju,izdvojila sredstva i djeci omogucila da se produzeni boravci nastave koristiti i da ne prestanu raditi.Na tome beskrajno hvala,u ime svih porodica-HVALA
Sustina je sljedeca:Da Opcina Centar nije finansijski podrzala rad produzenih boravaka oni bi se istog trena zatvorili i dodatne nastave i obazovanja za nasu djecu ne bi bilo.Djeca bi ispastala zbog nedostatka sredstava i ne bi imala priliku boraviti u produzenim boravcima,uciti i druziti se da Opcina Centar nije problem nije rijesila.Kanton i Ministarstvo su digli ruke-Opcina Centar i nacelnik Nedzad Ajnadzic nisu,da li sada uvidate razliku vi dusebriznici???
Opcina centar treba biti primjer svim institucijama,kakvu podrsku treba izdvojiti za obrazovanje i olaksati svakodnevnicu svim roditeljima!
Svi smo svjesni koliki su troskovi produzenog boravka,i koliko ova vijest znaci svim roditeljima!Izdvajanje sredstava za malisane i ulaganje u obrazovanje iz mjeseca u mjesec od strane opcine,je jedna od ljepsih vijesti danas!
Djeca su vojska najveca,i svako ulaganje u njihovo obrazovanje je za svaku pohvalu!Opcina godinama realizuje mnoge projekte vezane za obrazovanje,i samo nastavite jer na njima svijet ostaje!
Ovog covjeka krasi dostojanstvo, dok drugi oko njega laju i pljuju po svim znacajnim projektima i stvarima koje je uradio za stanovnike Centra. Ova me vijest jako obradovala, ali i rastuzila u isto vrijeme jer kamo srece da svi nivoi vlasti brinu o gradjanstvu i njihovim potrebama koliko Opcina Centar.
Znam koliko je roditeljima bila tesko pala vijest da ce se produzeni boravak licno placati jer Kanton ne zeli niti ima sredstava da ucestvuje u tom dijelu zbog koronavirusa.Opcina Centar je jos jednom,na djelu,kada se zaista ima problem-ponudila izlaz i rjesenje i iskreno se nadam da ce se i drugi ugledati na ovaj potez i nasoj djeci u cijeloj Federaciji platiti produzene boravke
Skidam kapu svima koji pomazu djeci za obrazovanje! svaki vid pomoci skolama je velika pomoc.
Za svu nasu djecu jednak tretman-za sve nase porodice isti odnos.Svaka cast za ovaj potez i odluku.Ovo je trenutno goruce pitanje za sve nas.
Direktna je ovo pomoc za skolstvo i obrazovanje.Direktna je ovo pomoc porodicama i buducnosti.Ovako se ulaze u obrazovanje i znanje.Ovako se stvaraju i kreiraju nove zlatne generacije.Opcini Centar sve pohvale i zaista ste jedinstveni i nenadmasni
Opcina Centar iako nema direktnu nadleznost nad obrazovanjem kao sto to nema nijedna lokalna zajednica-ipak se brine za svoje skolarce i za roditelje kao i cjelokupne porodice.Ovo je direktna pomoc porodicama i na ovome smo veoma zahvalni.Ovakve direktne stvari i potpore se pamte i vrednuju-obecanja i prazne rijeci su odlika samo pristalica Srdana Mandica.Tu i to je velika razlika izmedu Nedzada i Srdana.Sa jedne strane DJELA GOVORE sa druge strane samo PRAZNA OBECANJA