Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova donacija je stvarno velika za muzej koji su svi zaboravili i trebala bi biti primjer ostalim politicarima kako se odnosi prema kulturnim institucijama... Svaka cast!
Svaka cast na ovoj donaciji, da se svi nacelnici ugledaju na Becirevica i doniraju po 20 hiljada maraka muzej nam ne bi bio ni zatvoren...
Svaka čast na ovome potezu, zemaljskom muzeju je svaka pomoc trenutno potrebna !
Opcina Centar je svjesna da se mora ulagati u kulturu ... nacelnik je uradio dobru stvar i iskrene pohvale za ovaj potez.
Kakav je samo zmaj ovaj načelnik Centra, čovjek je nestvaran majke mi moje. Opština mu devastirana, a on uspijeva ovoliko novaca izdvojiti. Radi odlične stvari, pratim ga baš. Da nam je bogdom više ovakvih!!
Nacelnik jos jednom pokazuje da misli na sve i da radi sve sto moze uciniti za nas grad.
Opcina Centar je za primjer ostalim opcinama,svaka cast na ovome u ovakvom vremenu.Treba da se zna da bar neko misli na kulturu.
Opstina Centar i nacelnik Becirovic jos jednom pokazuju prije svega moralnu i novcanu podrsku onoliko koliko moze pomoci ova opstina ovakvoj jednoj znacajnoj ustanovi kao sto je Zemaljski muzej BiH, i mislim da se mora pronaci rjesenje za rjesavanje problema i da Zemaljski muzej vrati onaj sjaj kao sto je nekad imao!
Rad nacelnika Becirevica je za svaku pohvalu,radi odlican posao i pored problema koje je imao jer je opstina izgorila,ovaj covjek misli na druge institucije i pomaze.
Ova Becirevic pokazuje da se moze uraditi i ovako nesto, samo je potrebna volja i dobra raspodjela budzeta. Iako je i dalje budzetska kriza , a pogotovo u opstinama evo covjek uspjeva i pokazuje da se moze
Jedna lijepa vijest :) Ajde neka se i ostali ugledaju na njih pa pomognu
Ma ovo je pravi nacelnik... Samo mozda su te pare treble ranije, ali nikad nije kasno... Pare zemaljskom uvijek trebaju...
Iako se centru desila tanesreca becirevic je opet nasao nacin da drugom pomogne, svaka cast
Sva čast Opcini Centar ! Smiješno je govoriti o važnosti ove institucije za Bosnu i Hercegovinu i svaka čast svima koji rade na tome da im se pomogne !
Svaka cast za Opcinu Centar, neka ovo svima bude primjer, kako se moze kad se hoce.
ovo je pravi pokon gradu i gradjanima a nekakvi trzni centri
Napokon neko ko konkretno pomaze obnovi ove institucije. stvarno ovom covjeku treba spomenik dici.