BiH
1

Općina Centar donirala 8.000 KM Udruženju "Pomak"

Klix.ba
U Općini Centar nedavno je potpisan protokol o realizaciji granta koji je dodijeljen Udruženju za promociju omladinskog aktivizma "Pomak". Riječ je o iznosu od 8.000 KM za realizaciju projekta www.ePravo.ba.

Potpisivanje protokola je upriličeno u kabinetu pomoćnice načelnika za obrazovanje, kulturu i sport Zakire Šero, a svoje potpise na protokol stavili su Irfan Čengić, predsjednik Udruženja za promociju omladinskog aktivizma "Pomak" i Dževad Bećirević, načelnik općine Centar.

"Dodijeljena novčana sredstva će nam zaista dobro doći za održavanje softvera i same redakcije. Na našem web portalu se nalazio link Općine Centar koji je našim čitateljima omogućavao bolju informiranost o aktualnostima vezanim za centralnu sarajevsku općinu, ali s obzirom da smo mijenjali izgled naše stranice morali smo izbrisati i link koji će ubrzo biti vraćen na naš portal. Ovom prilikom se zahvaljujemo Općini Centar na čelu sa načelnikom Dževadom Bećirevićem na pomoći koju su nam pružili", rekao je Irfan Čengić.

Bitno je spomenuti da je www.ePravo.ba bosanskohercegovački pravni portal koji je izrastao u najveću internet zajednicu bh. pravnika i studenata prava.