Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast opcinskoj upravi i nacelniku na ovakvom gestu.
A mozda se Bakiru malo ulizuje Dzevad? Ionako se distancirao od hajvana u SDP-u.
A nema se para za sanaciju podzemnih voda na Dzidzikovcu? Inace, OK potez, pogotovu ako se uzme u obzir da su iz razlicitih politickih opcija ova dvojica.
svaka čast uvijek ste tu za svoje građane, sve najbolje vam želim od srca!
Ovo je nacelnik godine..a ne ono djubre sa Ilidje,cuj Ilidje a dole divlji zapad.....
Općina Centar svake godine izdvaja sredstva iz svog budžeta za solidarnu pomoć drugim općinama kada im je to potrebno za zaštitu i spašavanje od elementarnih i drugih nepogoda i sanaciju nastalih šteta.
Becirevicu svaka cast..
Načelnik sarajevske Općine Centar Dževad Bećirević ugostio je 21. decembra 2012. godine u svom kabinetu načelnika Općine Banovići Begu Birparića kako bi potpisali protokol kojim se iz granta budžeta Općine Centar namijenjenog za pomoć drugim općinama u Federaciji Bosne i Hercegovine za zaštitu i spašavanje dodjeljuje Općini Banovići 20.000 KM.
BRAVOOOOO!