Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pitam koja ce firam ukloniti objekat ubjedzen sam da ce biti neka koja je kcerka firam ovog mafioze. Opet po dzepu nas sirotinje mi placamo to rusenje
super ekstra hoce li sada porezni obaveznici i platiti svojim parama firmi da uklanja ?!?!? dje je sud tu da naplati to sve od ovoga lopova sto je poceo graditi.. sad ce i opstina da se ugradi u sve to.. valja platiti uklanjanje bice skuplje vec zgrada..
Svaka cast. Treba to ukloniti pod hitno. @nino Nemaju opcine satelitsko navodjenje za bespravne objekte, nego treba fino sjesti i napisati prijavu nadleznoj gradjevinskoj inspekciji, sto najveci broj gradjana iz straha ne smije. Ne moze samo od sebe, vec po prijavi.
cuj bauunternehmunngs?? ako hoce na njemackom onda nek ispravno napise svaka cast za uklanjanje !!!!
E da mi je i to vidjeti....Opet suplja,kako je uopste pored Opcinskih organa mogao poceti s radom.Folirejte nekog drugog