Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna akcija.Svi sigurno imamo stiva za donirati
Ovo je veoma pohvalna akcija.Podijeliti sa drugima i donirati drugima,suuper📖📒
Divno. Ja cu svoju vec sutra odnijeti. Nadam se da ce nekome koristit.
Lijepa ideja. Treba bogatiti naše biblioteke diljem zemlje kao i čuvati svu kulturnu i prirodnu baštinu koje imamo tako mnogo a nazalost tako se nemarno odnosimo prema njoj.
Raduje me da neko ima sluha i za manje razvijene gradove. Vjerujem da ce mnogi u Stocu imati koristi od ove akcije. BRAVO
Knjiga je najbolji covjekov prijatelj. Ali nazalost mnoge biblioteke u nasoj zemlji oskudijevaju sa literaturom i raznovrsnim bibliotetickim sadrzajima. Ovakve akcije trebaju biti organizirane sirom gradova u BiH po uzoru na Opcinu Centar.
Odlicna akcija, za sve pohvale!
Drago mi je kad vidim ovakve stvari,ova akcija ce puno pomoci nasoj raji u Stocu. Opcina Centar nastavlja s akcijama,koliko se sjecam prosle godine su prikupljali knjige za Gorazde.
Knjiga je najbolji covjekov prijatelj. Svaka cast!
Danas ima ljudi koji vole da citaju,ali nazalost nisu u mogucnosti sebi priustiti neku knjigu koju zele,ovo je odlicna stvar u koju se treba ulagati.Sve pohvale
Svi bi trebali slijediti primjer Opcine Centar. Koliko nas na policama ima knjige koje ne sluze nicemu osim skupljanju prasine, a nekome bi itekako dobro dosle. Vrlo rado cubse odazvati akciji i donirati knjige koje mi vise nisu potrebne.
Odlicna akcija, nadam se da ce se sto vise gradjana odazvati istoj i obogatiti jednu biblioteku. Bravo Centar!
Odlicna akcija,zasigurno cu pokloniti neke od svojih knjiga,za dobru knjigu nikad nije kasno😊