Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo gledam na tv da ce Angela Merkel donirat 2 Milliarde eura bosni za izbjeglice
zaboravili smo kako je to silom prilika ostaviti kucu
Istjerajte ih napolje, uzmite im sve.. i ukinuti brigu o njima... to su budale misle se nastaniti u BIH ... pa mi se međusobno ne trpimo.. gdje oni misle živjeti? To sve šašavo...
Sramota smeta vam i to malo Srba u federaciji !
ma medeno polje je predvidjeno za Partizansku eskadrilu ... kakvi migranti ...
Kakvo Medeno Polje!!! Pa tu je bila Partizanska Eskadrila. Ubice vas Bekim Fehmiju. Kad pogleda ispod obrva i Zlati Petkovic koljena klecnu.
Ovdje je najveci problem sto se neda boravak migrantima u Sarajevu...pocinje sff a to je familijarna zabava
Svaka cast italijanima. Nedozvoljavaju migrantima da a pridju njihovo obali sve dok ne dobiju napismeno ko to hoce dobrovoljno da ih primi. Sad 450 migranata su pustili da se utope jer niko se nije izjasnio da ih zeli usvojiti.