Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To stoko, budi malouman pa pogini radi minut duze voznje, zao mi neduznih u ovakvim situacijama Bgm.
@pashasolidni Puno je vozila sa djecom a ovaj majmun to sve ignorise
...ni minut, vec na drugoj krivini ga ceka drugi auto i da ih sve prestigme do vrha,ne moze doci minut ranije. Zaista ne razumijem ovu glupu balkansku krv po pitanju voznje...na zapadu se ovo veoma rijetko moze vidjeti, kod nas svakodnevnica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma.micu bi mu ja preteko!
Ovo neki krkan sto voli pivu drzati u ruci
@Barley ako na Bjelasnici na parkingu ne drzis pivo na krovo dok se presvlacis... Nikakva seljacina sa dna kace nisi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Passat 2.0tdi 4 motion 170kw 240ps....
Preticanje na punoj liniji je saobraćajni prekršaj koji se kažnjava novčano, bodovima i oduzimanjem vozačke...preticanje kao ovdje u zatvorenoj i nepreglednoj desnoj krivini je svojstveno glupanu i ravno pokušaju ubistva jer bi se tako i završilo, nečijom pogibijom ili teškim povredama, da je neko naišao u susret. Ovaj vozi nekih 80 km/h na kraju preticanja a i onaj što ide u susret ne ide ispod 60 km/h!
Nedavno sipa snijeg, kolona, lola sa audi A6 gasa prestize kolonu, treca krivina iznad lolu bacilo i razbio auto od bankinu. Sreca nije nikoga drugog ugrozio ali grohotom sam se smijao magarcu.
Kakav degenerik, kauba rigorozna po džepu i trajno vozačka, konj neka gine nego drugog ugrožava
Gluposti objavljujete
samo deri bajo naači si alaami
I baš nijednog tastatura-ratnika da nešto poduzme!
Samo mi jedno nije jasno. Kako ga nije strah havarije.
Oduzeti vozacku i poslati u zatvor zbog pokusaja ubistva
Ne pretičem na punoj, ali stvarno i ovi sa kamerama, tuživave. Nisam vidio da je uletio u makaze i slicno. Svi bi da budu policajci.
Ne pretičem na punoj, ali stvarno i ovi sa kamerama, tuživave. Nisam vidio da je uletio u makaze i slicno. Svi bi da budu policajci.
Hajde sto ce ubiti sebe ali ce ovako ubiti i dijete
Ide gas 💪
sam sam prestizao kolonu sa bjelašnice, po snijegu, nizbrdo, po ledu, kako hoćeš, jednom je frajer na čelu kolone vozio toliko sporo da je bila kolona vozila i u preticajnoj traci... osim toga, kada ideš 40 na sat i prestižeš kolonu koja ničim izazvana ide 20 na sat, svkako se možeš i zaustaviti i skloniti u dva metra!
kakva god da je cesta, na ptu prema bjelašnici je uvijek ovako.. činjenica je da frajer prestiže bezveze, ali je isto činjenica da ima govana što bez ikakve potrebe voze 35 na sat..